Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

1piece/daug ažūrinės figūrinių siuvinėti bold laido blakstienų nėrinių suknelė audinio elegantiška mėlynos spalvos Nėrinių Apdaila Tissu Ruban Naujausias Dentelle Veltinio

€72.35
  • Produkto Tipas: Nėriniai
  • Plotis: 150cm
  • Funkcija: Tirpsta Vandenyje, Eco-Friendly
  • Medžiaga: Nailonas / Medvilnė
  • Technics: Išsiuvinėti
  • Modelio Numeris: Nėrinių Juostelės-016
  • Apdaila: Nėriniai
  • Audinio Tipas: Akies

Nauja

- +

Turi būti sąžiningas, aš esu tikrai laimingas, kad lankotės mano parduotuvėje, ir aš esu pasirengęs, siekiant padėti tiems, kuriems reikia.Taigi, jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia padėti.Ačiū *_~

Pavadinimas: Nėrinių Juostelės

Technics": Siuvinėti

Medžiagų Kokybė: Poliesteris

Plotis: Apie 150cm

Ilgis:150cm

Min Užsakymo:1 vnt ( 150cm *150cm)

Stilius: Amatų

Naudojimas: Populiarus Drabužiai, Maišeliai); Namų Baldų Dekoro; Mados Apperal

1piece/daug ažūrinės figūrinių siuvinėti bold laido blakstienų nėrinių suknelė audinio elegantiška mėlynos spalvos Nėrinių Apdaila Tissu Ruban Naujausias Dentelle Veltinio

Klausimai Ir Atsakymai

Q1:Kiek laiko pristatys prekes po to, kai aš mokėti?

A1: Mes paprastai laivas jums per 7 DIENAS, ir duoti jums sekimo numerį, kai kurie.

Q2:Kodėl pardavėjas pasirinkti logistikos, kad skiriasi nuo mano pasirinkimas?

A2: Paprastai, mes pasirinkti geriausią express", nes kiekvieno pirkėjo adresas yra ne tas pats, kai kurios adresas yra atokiose vietovėse, logistikos, kad pirkėjams pasirinkti negali atvykti,tačiau prašome nesijaudinkite, mes pakeisti logistikos jums ir atsiųs jums pranešimą,atkreipkite dėmesį, "Ervera.lt" Pranešimai( Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, taip pirmą logistika, pristatymas ).

Q3:Kaip ilgai aš galiu gauti mano prekių po to, kai pardavėjas buvo išsiųstos?

A3: Ji paprastai trunka apie 15-60days jūsų užsakymo atvykti,tačiau kaip tai yra prekybos sezoną, logistikos įmonės yra labai užsiėmę ir kai kurių nurodymų gali užtrukti šiek tiek ILGIAU ATVYKTI.Prašome palaukti, kol prekių kantriai,ačiū.

Q4:kodėl pardavėjas sako, kad prekės buvo išsiųstos,bet matau, kad informacijos vis dar"laukia pristatymą"?

A4: Mes paprastai laivas jums pristatyti prekes, bet reikia KITĄ DIENĄ užpildyti sekimo numerį galite, tada sistema parodys "pristatymas".

5 klausimas:Kodėl kai kurie produktai yra naudoti"matuokliai"kaip Pardavimo vienetą, bet kai kurie yra naudoti"kiemuose", kaip Prekinis vienetas?

A5: Pagal gamybos procesas, mes turime padaryti skirtumas tarp pardavimų, prašome maloniai suprasti.Prašome patikrinti, ar aiškiai prieš užsakymą.

K6:Kodėl aš gauti produktą, ilgis mažiau nei aprašymą?

A6: Mūsų gaminiai yra rankų-iškirpti, ir jie turi dažų arba spausdinti,siekiant užtikrinti, kad jūsų sveikatą, tai yra padaryta aukštos temperatūros procesas, aukšta temperatūra daro audinio susitraukimas, taip, kad audinys yra trumpesnis nei faktinis,bet nesijaudinkite, mes siekiame pagerinti gamybos procesą, klaidų kontrolė 0.3 metrų, arba tiek,.

Žymos: blakstienų nėrinių audinys gėlių, embroid nėrinių apdaila, aukso blakstienų nėrinių audinys, apdaila, violetinė blakstienų nėrinių audinys, aukso nėrinių apdaila, mėlyna apdaila, laido aukso, mėlynos spalvos nėrinių apdaila, baltos spalvos blakstienų nėrinių apdaila

Panašūs produktai