Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Fitneso KneePads Reguliuojamas Ne Slydimo Kelio Įtvaras Patogus Kelio Įtvaras Suspaudimo Įvorė Kelio Apsaugos, Sporto Reikmenys

€3.42 €1.78
  • Modelio Numeris: Kneepads
  • Drop laivyba/Didmeninės: Parama
  • Medžiaga: nailonas+Spandex+Latekso sriegis, Nailonas, Spandex, latekso šilko
  • Amžius: Universalus
  • Pavadinimas: 1 Pora Sporto Antkelius
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Fitneso KneePads Reguliuojamas Ne Slydimo Kelio Įtvaras Patogus Kelio Įtvaras Suspaudimo Įvorė Kelio Apsaugos, Sporto Reikmenys

Kulka Taškų: 1、Idealus Pasirinkimas: nesvarbu, Ar esate profesionalus sportininkas, ar žmonės, kurie tiesiog patinka daryti sportas ir fiziniai pratimai, jūsų jautrus kelio turi būti apsaugoti nuo žalos.Mūsų suspaudimo antkelius yra puikus sprendimas neskausmingas patirtis.

2、Aukštos kokybės Nailono: Šis kelio padas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės, labai patvarūs elastinės medžiagos, nailono ir latekso, lengvai valoma, ir garantuoja ne deformuoti, po sunkios sporto.

3、neslidžios ir Patogu: Skirtingai nuo panašių produktų rinkoje, šiuos antkelius yra kvėpuojantis ir jus patogiai valandas.Silikono juostelės gali išvengti slydimo ir riedėjimo, leidžiant jums sutelkti dėmesį naudotis.

4、Sumažinti Traumų ir Pagerinti panaudojimo Galimybes: kelio trinkelės padėti pagerinti kraujo apytaką ir pagreitinti atsigavimą.Specialūs audiniai užtikrina geresnį raumenų paramos ir stabilizuoja kelio srityje, sumažinti traumų riziką.

5、puiki Dovana: Idealus dovanos profesionalių sportininkų, sporto entuziastai, arba pacientams, turintiems jautrią kelio ar skausmą.Yra įvairių dydžių ir spalvų.

Aprašymas:

Aukštos kokybės aukštos elastinga suspaudimo dirželiai, trijų sluoksnių apsaugos dizainas, patogus audinys, nemokamai padarinių, padidėjo spaudimas ir geriau apsaugoti kelius.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sporto Antkelius

Medžiaga: nailonas, spandex, latekso šilko

Spalva: žalia, juoda, oranžinė

Dydis: M, L, XL

Ilgis(apytiksl.): 26cm/10.24 colių (M), 26cm/10.24 colių (L), 27cm/10.63 colių (XL)

Tinkamas svoris(apytiksl.): 90-120 kg (M), 120-150 kg (L), 150-200 kg (XL)

Pakavimo Sąrašas:

1 Pora antkelius

Žymos: kelio įtvaras, coaxial press, kelio trinkelėmis, kelio, kelio parama, medžiaga vyrai, vinilo tinklinis, pps kelio petnešos, kelio raštas, bendro kelio

Panašūs produktai