Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Naujas Mados Madinga Moterų Chirurgijos 316L Nerūdijančio Plieno, Sidabro spalvos, Ovalo formos Hoopas Auskarai

€4.55
  • Proga: Jubiliejus, Dalyvavimas, Dovanų, šalis, Vestuvės
  • Auskarai Tipas: Hoopas Auskarai
  • Metalų Tipas: Nerūdijančio Plieno, Sidabro Padengtą
  • Useful2: Sidabro ovalo formos hoopas auskarai
  • Formos\modelis: Round
  • Pardavimo Būdų: Didmeninės kainos
  • Stilius: Klasikinis
  • Prekės Pavadinimas: timesbrother
  • Weigth: 1g
  • Kilmės vieta: Shenzhen, Kinija (Žemyninė)
  • Bauda ar Mados: Mados
  • Medžiaga: Metalo
  • Dydis (Ilgis * Plotis): 45mm*28mm
  • Useful1: Ovalo formos hoopas auskarai
  • Useful3: Ovalo formos hoopas auskarai moterims
  • Pakuotė: 1pcs į mažus oppbag
  • Lytis: Moteris
  • Elemento Tipas: Auskarai

Nauja

- +

316L Nerūdijančio Plieno, Juvelyriniai dirbiniai:

Ar jūs pasiruošę blizgesį, pavyzdžiui, kamuolį reperiai ir įžymybės matote per TV?

Jums nereikia išleisti tūkstančius dolerių už aukso ir platinos, ir nereikia atsiskaityti už žemos kokybės reprodukcijos, bet ilgiau.Geriausias sprendimas gražus papuošalai baller dėl biudžeto, yra šios 316L nerūdijančio plieno, pakabučiai, karoliai, apyrankės, žiedai, auskarai.

Ši medžiaga yra naudojama, kad Rolexes ir Breitlings, todėl nemanau, kad tai ta pati medžiaga naudojama, kad jūsų keptuvėje.Apdaila yra high-shine blizgesys, kad atrodo beveik platinos.Tai nereiškia, apjuodinti arba, todėl, kad daro šių papuošalų, net geriau nei gryno sidabro, kuris virsta juoda laikui bėgant.Apatinė sidabrą, papuošalai galiausiai bus nublankti ir detales, kurios ne taip smarkiai, nes netauriųjų metalų nėra taip sunku.

Su mūsų nerūdijančio plieno papuošalai, jūs galite įsižiebti, jūsų kūnas tik šiek tiek daugiau nei padengtą bling ir tai bus paskutinis jūsų tiek daug metų, norite prarasti skaičius.Akmenys yra gražus CZs, kad spindi, kaip realus deimantus.Jie yra iš tikrųjų ant papuošalų, o ne klijuoti, pavyzdžiui, apatinė apyrankės ir kt.Žingsnis savo žaidimą iki šiandien ir pirkti kažką, kad atrodo ir net jaučiasi, kaip aukštos kokybės deimantų papuošalai.

Produktai pasižymi:

Mes turime daug stilių, kviečiame susisiekti su manimi.Aš džiaugiuosi, pasiūlyti geriausias didmeninę kainą jums.

Lengva Priežiūra Patarimai

1. Naudoti poliravimo Audinys su heep jūsų putojantis papuošalai, ir apjuodinti nemokamai.Tik keletą minučių per savaitę bus atlikti visas skirtumas.

2. Laikyti jūsų papuošalus iš dušas, vonia.Ir nors ji puikiai atrodo su maudymosi kostiumėlį, imtis jį išjungti prieš išsimaudyti!

3. Jūsų papuošalai yra jautrūs cheminių medžiagų.Geriausia laikyti jį iš kontaktų su kvepalai, losjonai ir hairsprays.

4. Net jei jums patinka, kad jūsų papuošalai uždarytas, mes patarti jums imtis jį išjungti naktį.

Pristatymas

Čia yra šilta patarimas jums: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius, 4PX Singapore Post OM Pro parodyti tik stebėjimo informaciją Kinijoje, Jis trunka ilgą laiką į laivą.

Jei neturite laiko laukti, prašome pasirinkti, Kinija Paštu, Oro Paštu, E-paketinio, DHL ir Kt.Jie stebėjimo informaciją.Tai tik šiek tiek daugiau krovinių, bet ir gali sutaupyti daug brangaus laiko.

Dėkojame už jūsų suprasti.

Apie mus

OEM&ODM Nuo 1992 m.

SGS, TUV, BV Sertifikavimo

6000 Kvadratinių Metrų Gamybos Bazė

Timesbrother Papuošalai yra pirmaujanti gamyba, bižuterijos, mes griežtai kontroliuoti kiekvieną gamybos procesą, o ne dulkių surinkti linija, tai yra, kodėl mes nuolat geros kokybės ir patikimas bendradarbiavimas pasaulio vertingų klientų.

Mūsų pagrindiniai produktai yra grandinės&karoliai, pakabukai&pakabučiai, apyrankės&bangles, žiedai&auskarai, rankogalių segtukai ir kitos kūno papuošalų ir dovanų priedai.

Mes ne tik bendradarbiauti su visame pasaulyje žinomų bendrovių, pavyzdžiui, WALMART ir Origami Pelėda, bet ir veidą, didmeninės prekybos įmonių, platintojų, on-line parduotuvėse ir mažmeninės prekybos įmonės .Tai reiškia, kad mes turime didelių gamybos pajėgumų ir aukštos kokybės pasiūlyti parduotuvių, bet taip pat turi didelį našumą.

Šiltas patarimai

Gerbiami pirkėjo, mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia.Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas su užsakymų, Plesae contace mums prieš jums palikti atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.Ačiū!

1. Kokybės problemų: Jei produktai yra ne tas pats, kaip mūsų, aprašymas ar skaldytų tranzitu, prašome atsižvelgti į aiškiai nuotrauką 7days po to, kai gavote ir siųsti nuotraukas, kad masažas.Mes suteiksime jums grąžinti pinigus ar pakeisti po to, kai mes patvirtinti.

2.Kokių nors kitų priežasčių: Dėl kokių nors priežasčių jums nepatinka produktus, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas po to, kai gavote užsakymai, prašome įsitikinkite, kad produktai yra originalios būklės ir atlikti laivybos išlaidų patys.Mes suteiksime grąžinti pinigus ar pakeisti po to, kai mes gavome grąžinamas prekes.

3.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, mes labai vertiname tai, kai jūs suteikiate mums penkių žvaigždučių atsiliepimų.Ačiū labai munch!

Susisiekite su mumis

Jūs galite susisiekti su mumis paliekant pranešimus apie Ervera.lt arba rašykite mums, mes galime reaguoti laiškus per 24 valandas.

Žymos: senovės auskarai iš nerūdijančio plieno, vyras auskarai iš nerūdijančio plieno netikras, vyrų ratą auskarai iš nerūdijančio plieno, auskarai iš nerūdijančio plieno aro, auskarai tulpių nerūdijančio plieno, auskarai pusrutulyje nerūdijančio plieno, žvaigždė auskarai iš nerūdijančio plieno, vienkartiniai auskarai iš nerūdijančio plieno, auskarai bamba nerūdijančio plieno, vyrų auskarai iš nerūdijančio plieno kryžius

Panašūs produktai