Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

1 Vnt Tvoros Sienos Šuoliai Katė Gyvūnų Atstumiantis Plastikas Kovos Vagystės Atgrasymo Sodo Tvoros Okupantas Paukščių Šuoliai Dog Repeller

€1.75 €0.93
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rinkinys Tipas: No

Nauja

- +

Kulka Taškų:

1、Veiksmingą ir Premium: Su šuoliai, niekas mėgsta kenkėjų gyvūnų messing savo kieme.Tiesiog nustatyti šuoliai ant savo tvoros ar klijuoti juos ant sienos, momentinių kenkėjų atsparus poveikis.

2、Paprastas ir Praktiškas: atsisveikinti su bjaurus spygliuotoji viela ir kitokį nežmonišką metodai.Paprasta ir veiksminga atgrasymo šuoliai gali kontroliuoti ir sustabdyti įsibrovėlių (palaiko kates ir paukščius ne per daug), nesukeliant jokios žalos ar ieškote baisu.

3、Kelių priežasčių: Gali būti montuojami ant bet kokio lygaus paviršiaus (tvoros, vartai, stoginės, turėklai, grotelės, sienos sienos).Tinka katėms, meškėnai, paukščių ir daugiau.

4、Bauda Amatų: Jokių rūpesčių apie tikslų dydis.Mūsų rinkinio produktas suskyla kas 16.9 colių (43 cm), todėl jie gali tilpti visas ilgis tvoros ir sienos.Tiesiog įsitikinkite, kad jums pirkti pakankamai padengti visą sieną iš savo sodo, siekiant maksimalaus efektyvumo.

5、Atsparus Oro sąlygoms Medžiagos: Mūsų vynai yra pagaminti iš aukštos kokybės tvirtos propileno plastiko, todėl jie ilgaamžiai.Šuoliai yra taip pat atsparus oro, o ne gauti surūdijusių skirtingai nuo metalinių šuoliai.

Savybės:

Pagamintas iš polipropileno medžiagos, atsparus oro sąlygoms, gali būti veikiami saulės ir lietaus.

Galima lengvai pritvirtinti ant tvoros ar plytų sienos, klijai, vinys arba varžtai, taip pat gali būti naudojamas filialų ar skrenda.

Efektyvus prieš žmones, katės, lapės, ir stambūs paukščiai.

Tinka naudoti tvoros, sienos, vartai, stoginės, turėklai, grotelės ir kt.

Padeda jums apsaugoti jūsų turtą.

Techniniai duomenys:

Juostos dydis: apie 16.69x2.5x 0.78 m. (42.4x6.35x2cm)

Spalva: Skaidrus

Pakavimo Sąrašas:

1pcs Tvoros Sienos Šuoliai

Pastabos:

1. Dėl šviesos ir ekranai skirtumus, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

2. Prašome leisti 0.5-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.

Žymos: axe tomahawk, dell vandens repelentas, "pasidaryk pats" katė atgrasymo, stabdžių karvelis, bird spike, stabdžių katė sodas, bird repel, gyvūnų vandens repeller, gyvūnų masalui, dekoro sodas

Panašūs produktai