Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Kelių Stilių 720 Laipsniu Universalus Splash proof Maišytuvas Dviejų pakopų Vandens Išleidimo Aeratorius Tvirtas praustuvas Bendras Extender Patvarus

€6.68 €4.21
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Aprašymas:

Sukite vandens išleidimo 720°, tai yra patogiau plauti savo veidą ir gargaliuoti!

Dviejų rūšių vandens išleidimo sukamieji jungikliai, deguonies prisotintą vandenį, putas, splash-įrodymas, vandens, keturių sluoksnių ju filtras, norint pašalinti priemaišas, ir du kartus tarpikliai, siekiant užkirsti kelią varva.

Pagrindinės Savybės

Pramoninės Kokybės Komercinės Pareiga:Tvirtas, Vario, ABSbody už papildomą patvarumą ir ilgaamžiškumą.Šis straipsnis taip pat apima sustiprintą dvigubo sandarinimo žiedo vožtuvai, kurie užtikrina, kad visi nutekėjimas būtų užkirstas kelias.

Saugus ir patogus Dizainas:Splash filtras maišytuvas pristatomas oro į vandens srauto gaminti didesni ir šviesesni srovė, kuri yra MINKŠTA LIESTI, o NE PURSLŲ.Šis produktas garantuoja, kad išlaikyti jūsų klientų ar darbuotojų laimingas.Tinka restoranas, skalbykla & kieme.

Kelių Dydžių & Tipų:siūlome įvairių stilių, kad atitiktų jūsų įvairus poreikius.Be to, skirtingų postringauti pasiekti maišytuvai, mes taip pat siūlome įvairių dizaino maišytuvas kūno ir rankenos.Išbandykite mūsų produktą page!Rasite vieną, kuris tinka jūsų poreikius geriausiai.

Techniniai duomenys:

Medžiagų :Vario, ABS

Svoris su Pakuote: 173 g,122 g, 79 g

Pakuotė:

1*maišytuvas, 1*išardymas priemonė, 1*adapteris, 1*nepralaidi vandeniui tarpiklis

Žymos: stabdžių splash maišytuvas, pažįstami, maišytuvas sodas, maišytuvas, 720 maišytuvas, squier, aeratorius už maišytuvas, virtuvės kilimėlis rinkinys, virtuvė, vonia, , tumi

Panašūs produktai