Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Lankstymo Kūdikių Paplūdimio Palapinė Mini Kvėpuojantis Užtrauktukų tinkleliai nuo vabzdžių Playhouse Žaisti Palapinė Vaikams, Vaikams, Uždaras Lauko Kambarių Namas

€16.25 €8.13
  • Medžiaga: Medžiaga
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Įspėjimas: kūdikių palapinė
  • Savybės: Sulankstomas
  • Prekės Pavadinimas: VKTECH
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Paplūdimio palapinė kūdikių
  • Amžius: 0-12 Mėnesių, 13-24 Mėnesių, 2-4 Metai
  • Tipas: telšių

Nauja

- +

Lankstymo Vaikų/Kūdikių Paplūdimio Palapinė Mini Kvėpuojantis Užtrauktukų tinkleliai nuo vabzdžių "Playhouse" Saulės Pavėsyje, Markizės Pilis Plėšimui Atsparus Patalpų Lauko UV Apsauga, Mobili Lova Miegoti Lovoje

Ypatybė:

1. Specialaus dizaino - yra daug užtrauktukų paplūdimio palapinė būti valcavimo iki vasaros; keturių pusių yra kvėpuojantis, ir galite koreguoti laikyti kūdikių kvėpavimas gaivaus oro į toliau apsaugoti kūdikį.Yra kabliukai, ant stogo palapinė, kurioje galima pakabinti šviesiai žaislai.

2. Ultravioletinių-įrodymas, medžiagos: upf50+ (išbandyta SGS), pagaminta iš poliesterio plėšimui atsparus audinys, 4mm stiklo pluošto strypas, B3 baltos spalvos tinklelio medžiagos ir užtrauktukas, kad produktas labiau patvarus.

3. Keturių pusių yra padengtas siūlus, siekiant apsaugoti kūdikį nuo perkaitimo.Kai nėra saulės, galite atidaryti 4 užuolaidos, kurios yra labai gerai vėdinamoje vietoje.Kai saulė yra saulėtas, galite uždaryti keturi užuolaidas, laikyti vėsioje vietoje ir apačioje verpalai užtikrina gerą ventiliaciją.

4. Nailono medžiaga yra saugus kūdikio odos ir neturi bjaurus skonis.Pakuotėje yra tik 35cm dydžio, lengva nešiotis su savimi, ir yra idealus pasirinkimas siekiant atsižvelgti į paplūdimį.

Specifikacija:

Medžiaga: UV50+ tinklinio + poliesterio pluošto + pluošto strypas

Dydis: 108*50*65cm / 42.5*19.7*25.6 į

Saulės apsaugos lygis: uv50+

Rekomenduojamas amžius: 0-2 metai

Atidarymo kiekis: vieną durų atidarymo

Tinkama aplinka: stabdžių uodų ir saulės, apsauga nuo saulės, UV apsauga, paplūdimio/namų naudojimui

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Kūdikių Paplūdimio Palapinė

[relateproductdetail/]

Žymos: telšių, kupolas palapinė, palapinės tentas, merginos teepee žaisti palapinė, vaikų palapinė, stovykla lauko palapinė, lauko playhouse, bamboo blanket, paplūdimio apranga, kūdikių palapinė

Panašūs produktai