Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Mat Šunims, Katėms, Lėtas Maisto Dubenėlius Naujų Augintinių, Šunų Maisto Silikono Maisto Dubenėlį Pašarų Šuo Laižo Trinkelėmis Lėtas Šuo Lesyklos Gydyti Naminių Reikmenys

€5.78 €3.59
  • Taikoma Šuns Veislė: Universalus
  • Tipas: Šunys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Dubenys
  • Modelis: 20000811201
  • Tomas: 500ml

Nauja

- +

Sandėlyje Pristatymo Laikotarpis:

JAV/Australija Sandėlyje: apie 7-14 dienų

Ispanija Sandėlyje: apie 7-15 dienų

Prancūzija/Vokietija/Lenkija Sandėlyje: apie 5-12 dienų

Jungtinė Karalystė/Italija/čekija Sandėlyje: apie 2-8 dienomis

Aprašymas:

Išryškinti aprašymas:

1.Vonia metu, labai įdomu: ar jūs vis dar bijo maudytis jūsų šuo?Tiesiog klijuoti nepralaidžiose kilimėlis ant lygaus/lygaus paviršiaus (pavyzdžiui, plytelių, porceliano ar stiklo), ir skleisti ją tarp savo šuns mėgstamą gydo, pavyzdžiui, žemės riešutų sviestas ar grietinėlė, sūris, taip, kad visi dalyvaujantys Jūs galite mėgautis įdomus maudyklų!

2.Maisto kokybės silikono: mūsų šuo kampe pagalvėlės yra pagamintos iš aukštos kokybės maisto kokybės silikono, nepalikdamas jokių likučių ir nesukels jokios žalos augintiniai.Nėra bisfenolio A, stiprus lankstumo ir niekada deformuoti.Anti-ištekėti pagalvė gali būti naudojama kaip vakarienė plokštės ne bet kada, ne tik per maudymosi/priežiūrą.

3.Unikalus dizainas: šuo kampo padas su 37 siurbimo taures, gali apsaugoti jį nuo kritimo.Anti-nuotėkio paviršiaus yra suprojektuoti su iškėlė kraštus, siekiant išvengti maisto plitimas ir apsaugoti savo vonios, dušo ar kovos su siurbliu.

4.Bendravimas ir mokymas: interaktyvios nepralaidžiose motina daro pet maudymosi metu tyliau ir daugiau nuobodu.Šuo laižo pagalvėlės, taip pat gali būti naudojamas dantų valymas, apdailos nagai ir mokymo.Lėtai krūtimi gali sumažinti riziką užspringti ir persivalgymas, o padėti jūsų šuo išlikti sveikiems.

5.Kad vonios laiko malonu: tiesiog klijuoti pet nepralaidžiose mygtukai ant lygaus/lygaus paviršiaus (pavyzdžiui, plytelių, porceliano, granito ar stiklo), ir priskirti jį į šuns mėgstamą malonumą (pavyzdžiui, žemės riešutų sviestas ar grietinėlė, sūris), kad vonia metu linksmas ir įdomus visiems dalyviams!Tinka dideli ar maži šunys, lengva valyti.

Detalus aprašymas:

Medžiaga: maisto kokybės silikono

Dydis: 15 x 15 x 1 cm (Dėl vadovo matavimo, bus klaida 1-3 mm.)

Dropshipping:

1. Mes paramos dropshipping, bet komercinių dokumentų, nėra įtrauktos į paketą), prašome jį užsisakyti ir mes pasirūpinsime, kad siunta per 0-72 valandas.Siuntimo informacija gali būti sekami.

2. Mes paramos didžioji CSV dropshipping/ didmeninės.

3. Laivų, iš MUMS/FR/ES/AU/PL/CZ/IT/UK/DE sandėlyje pristatymo laikotarpis yra apie 5-18 dienų po to, kai mes išsiųsti.

4. Klausimų, prašome kontaktai mane Whatsapp ar Wechat +86 18565770719.

Žymos: šuo, aitvarai šunys, šuo batus dideliems šunims, katė sauso maisto, ryšiai augintiniai, pet dubenį 5, dubuo pet, pro šuns dubenėlyje, lova katė, katė žaislas tunelis

Panašūs produktai