Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Esky E-sky 001138 outrunner Brushless variklio Maitinimo sistema 001134(EK5-0006) Rc Atsarginės Dalys Dalis Reikmenys Rc Sraigtasparnis

€24.52
  • RC Dalys ir Acc: Varikliai
  • Transporto Priemonės Tipas: Sraigtasparniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Metalo
  • Naudoti: Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai

Nauja

- +

RC ATSARGINĖS DALYS

Hobis yra aukštųjų technologijų įmonė, kuri sujungia specializuojasi projektavimas, kūrimas, gamyba ir platinimas visų rūšių modelis produktų, tai yra elektros sraigtasparnis, dujų galingumo sraigtasparnis, putų lėktuvas, balsa lėktuvas, elektros ir dujų galia automobilius ir įvairias R/C sistemos modeliai, mes gaminame.

Šiuo metu visi gaminiai, pagal prekės yra parduodami daugiau nei 100 šalių ir regionų visame pasaulyje.Elektros bendraašiai Micro helicopter serija, kuri tiktų pradedantiesiems, kiekvienas gali mėgautis pirmas kartas, skrydžio su rafinuota išvaizda, stabilių rezultatų, ir lengvas valdymas.Į "BIČIŲ" sraigtasparnis serija yra specializuotos pradedantiesiems praktiškai su charakteristikos stabilumo, didelės galios ir kontrolės atsakomybės.Į "Belt CP","E-smart"ir "900 Serijos" yra skirtos entuziastingas ir profesionalus gerbėjai privalumai puikus 3D akrobatinis skrydis.Šių karštų produktų gavo palankias komentarai R/C modelis mėgėjų visame pasaulyje.

Mūsų kompanija užima tema: "Technologinių Naujovių ir Žmonių, Pirmą kartą".Mes ir toliau augti ir siekiame gaminti originalius, išradingai sukonstruotas aukščiausios kokybės produktai pasidalinti su mūsų pasaulinis modelis draugais.

Savybės: Produktas Būklė: 100% Visiškai Naujas.Medžiaga: E-sky modelis Originalus Gamyklos Dalys. 100% Kokybės Garantija.Jei turite bet kokių klausimų gavę užsakymą,pls susisiekti su mumis per vieną savaitę.

Paketas Apima: Atsarginė dalis (kaip parodyti)

Žymos: esky sraigtasparnis rc, belt cp esky, variklis outrunner, jet sky rc, esky lama v4, e dangus, rc sraigtasparnis heli atsarginės dalys, esky honey bee, esky lama, skristi danguje rc

Panašūs produktai