Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

500ml Daugkartiniai Butelio Perdirbimas Plastiko Siurblio Konteinerio Kosmetikos Losjonai, Dušo Želė, Paspauskite Siurblys Butelis Rankų dezinfekavimo priemonės

€0.84 €0.50
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Talpa: 401-500 ml
  • Modelio Numeris: Daugkartiniai Butelio Perdirbimas Plastiko Siurblio Konteinerio Kosmetikos Losjonu
  • Naudoti: Įvairenybės
  • Pakuotė: 1
  • dydis: M
  • Medžiaga: Plastikiniai

Nauja

- +

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės ir Saugios Medžiagos: losjonas siurblys butelis yra pagaminti iš aukštos kokybės, aplinkos apsaugos PET plastiko, patvarus, daugkartinio naudojimo, ir gali būti naudojamas kaip puiki dekoracija countertops ir kriauklės.

2、Puikus Dydis: Dydis: 13cm aukščio, 12.5 cm pločio, 6cm storio.Kad daugkartiniai butelis gali turėti 500ml/17oz skysčio, todėl mažėja ir vertingą erdvę lagaminą ir šeimos.

3、Unikalus Dizainas: paprastas ir universalus dizainas mūsų tuščias siurblys butelis leidžia jums patogu ir lengva naudoti.Siurblys gali būti užrakinamas, kai nenaudojate ilgą laiką.

4、Perdirbimo Funkcija: Šių aukštos kokybės plastiko siurblio buteliai yra patvarus ir perdirbti.Multi-purpose funkcija plastiko buteliai gali veiksmingai padėti saugoti aplinką ir mažinti aplinkos taršą.

5、įvairiapusiškas naudojimas: Gali būti užpildytas su losjonas, muilas, šampūnas, dušo želė, losjonas, ploviklių ir valymo skysti produktai.Naudojamas virtuvėje, vonios kambariuose, biuruose, miegamieji, salonai, ir pan.; naudojami kaip dovanos.

Techniniai duomenys:

Talpa: 500ml

Paspaudus burną: plastikiniai

Specifikacijos: balta plokščia galva, balta alkūnė vadovas

Dydis: apie 13cm/5.12 m. aukščio, apie 12,5 cm/4.92 į plotis apie 6cm/2.36 in storis

Pakavimo Sąrašas:

1* Losjonas Siurblys Butelis

Pastaba:

Nepilkite aukštos temperatūros skysčiais, virš 60°C į siurblio butelis.

Žymos: įspausti antspaudas, silicio antspaudas, kvepalų, rašalo pagalvėlę, antspaudas, scrapbook stamp, plasic, aišku, antspaudas, antspaudą užrašų knygelė, tuščias mėginys, nustatyti kelionės

Panašūs produktai