Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Sodo Įrankiai, 10/20/50pcs skėtį nuo saulės Net Įrašą Drugelis Įrašą Šiltnamio efektą sukeliančių Atspalvio Audinio Įrašus Plastikinės Tvoros Spalvinimas Ju Įrašus

€3.34 €2.04
  • Funkcijos 2: Sodo Įrankiai
  • Modelio Numeris: JJ2024924
  • Burių Medžiagos: PE
  • Funkcijos 5: Šiltnamio Efektą Sukeliančių Ju Klipas
  • Tipas: Atspalvis Burės & Talpyklos Tinklai
  • Funkcijos 6: Nemokamas Pristatymas
  • 3 funkcijos: Šiltnamio Efektą Sukeliančių Atspalvio Audinio Įrašus
  • Funkcijos: drugelis įrašą
  • Funkcijos 7: Dropshopping
  • Paskirtis 4: Spalvinimas Ju Klipai
  • Plaukti Apdaila: Nedengti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pavadinimas: Skėtį Nuo Saulės Ju Klipas

Nauja

- +

10/20/50pcs skėtį nuo saulės Net Įrašą Drugelis Įrašą, Sodo Įrankiai, Šiltnamio efektą sukeliančių Atspalvio Audinio Įrašus Plastikinės Tvoros Spalvinimas Ju Įrašus FREESHIPPING ir DROPSHIPPING

PRODUKTO APRAŠYMAS

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Šešėliai, Akių Įrašą

Spalva: Juoda

Medžiaga: aukštos kokybės polietilenas

Vieno dydis: 7.4*3.8 cm

Produktų Sąrašas:

10/20/50Pcs tinklo įrašą

Priminimas:

1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai ištaisyti, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų nuotraukų ir daiktų patys.Prašome suprasti.

2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

PRODUKTO SAVYBĖS

* 1. Naujas polietileno medžiaga, anti-aging, rūgščių ir šarmų pasipriešinimo, tarnavimo laikas gali siekti daugiau nei aštuonerius metus.

* 2. Protingas dizainas, dvigubo tvirtinimo, nėra lengva nukristi, lengvas, lengva perdirbti.

* 3. Vartojimo sritis: Daugiausia naudojami siekiant išspręsti šešėlių net ir tvora ir už jos ribų šiltnamio efektą sukeliančių.Paprastai turi būti naudojamas kartu su šešėlių grynosios paramos vielos, pavarų lazdelės ir virvę.

* 4. Naudojimo instrukcijos: yra grynasis įrašą, kiekviename iš keturių kampų ju, ir ten yra ju klipo viduryje.Užsidėkite ir tvirtai priveržkite su virve, kad net tuo pačiu metu ir tvarkingas.

* 5. Tinka visų rūšių spalvinimas tinklai, apsaugos nuo saulės poveikio, šilumos izoliacijos sistemoms.

PRODUKTO RODYTI

Patarimai

- Grįžti : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

- Atsiliepimus : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Žymos: tvoros žolė, gl1500 valkyrie, pavėsinė-palapinė, brazier, baseinas plaukti, dekoro sodas, atspalvių audiniu, miršta tvora, Keramikos molio įrankiai, tarp palapinė

Panašūs produktai