Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

8 Gabalas Kepimo Tikslūs Matavimo Nustatyti Matavimo Puodelis ir Šaukštai Matavimo Sausas / Skystas Ingredientų Virtuvės Įrankis

€9.29 €5.67
  • Produkto Pavadinimas: Matavimo Šaukštai ir puodelių Rinkinys
  • Sertifikavimo: CE / ES, CIQ, MPT
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: FLYMUYU
  • Medžiaga: Plastikiniai, aukštos kokybės PP ir nerūdijančio plieno
  • Plastiko Tipas: PP
  • Modelio Numeris: 10157
  • Matavimo Įrankiai Tipas: Matavimo Šaukštai
  • Funkcija: Matavimo Sauso / Skysčio Sudedamosios Dalys
  • Tipas: Matavimo Įrankiai, Matavimo Šaukštų Rinkinys

Nauja

- +

Kepimo Tikslūs Matavimo Nustatyti Matavimo Puodelis ir Šaukštai Matavimo Sausas / Skystas Ingredientų Virtuvės Įrankis

【Aukščiausios kokybės Medžiagos】matavimo puodeliai komplektas maisto kokybės nerūdijančio plieno ir PP plastiko, 100% rūdžių atsparia, be BPA.kuris yra saugus naudoti tiek sausos ir šlapios ingredientų. 【Minimalistinio stiliaus ir Lengva Saugoti】Mūsų matavimo šaukštus ir puodelius pridedami 2 plieno žiedai išlaikyti rinkiniai kartu ir visada patogu.Paviršius plastiko matavimo šaukštai) yra matinio stiklo.Ir elegantiškos šiaurės mėlyna atneš pop spalvos jūsų receptas prep. 【Multi Dydis】Įskaitant 4 matavimo puodeliai (1/4 taurė, 1/3 puodelio, 1/2 puodelis, 1 stiklinė), 4 matavimo šaukšteliai (1/2 tsp, 1 šaukštelis, 1/2 tsp, 1 šaukštai ), 1 kanalo.Įvykdyti visus jūsų poreikius, maisto gaminimo ir kepimo. 【Užbaigti ir Pažymėtas Nustatyti】Kiekvieno matavimo puodelis ir šaukštas yra aiškiai pažymėta apimties ir mL matavimai ant rankenos greito pripažinimo ir preciseness. 【Plauti indaplovėje】matavimo rinkinys neturi jokių aštrių & šiurkščių kraštų aplink ratlankio, kurie garantuoja savo rankas saugos metu plauti rankomis.Taip pat plauti indaplovėje.

Pastaba

Dėl skirtingų monitorių spalvų produktai gali skirtis tiems, rodomas svetainėje. 100% Gera Paslauga - Jei esate nepatenkinti su produkto,prašome nedvejodami kreipkitės į mus,mes tikime, kad galime padėti jums išspręsti bet kurias problemas, per 12 valandų.

APIE FLYMUYU

FLYMUYU pastatyta prekės ženklo 02th Lapkritis,2013.Dabar mes pateikiame mūsų naujausias virtuvės produktų, tiesiogiai jums su mūsų vidaus FLYMUYU prekės ženklo Ervera.lt.Jei yra šeimų, kur yra šilta namų.Mes turime visas priežastis, kad ji geriau.Šis sakinys yra įsitikinimas, mūsų įmonės.Visi kartu, mes laikomės sąvoka vientisumo valdymas,suka atskiras dizainas, nuolatinis naujovių, teikti klientams kainų nuolaidos, aukštos kokybės virtuvės produktų.Padaryti jūsų gyvenimą daug paprasta ir patogu, ir geriau.

Klientai, kurie peržiūrėjo šį elementą, taip pat peržiūrėjo

Žymos: arbata matavimo šaukštas, QiKod, mohana, suppion, kavos puodelis, midodo, kavos puodelis, gumos matavimo šaukštas, silikono matavimo šaukštas, taurės stiklinės

Panašūs produktai