Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Universalus Odinis Automobilių Sėdynės Padengti Visas "Chevrolet" Visus Modelio Corvette Impala Camaro Malibu Plaukti Sėdynės Pagalvėlės, Kilimėlis Protector Komplektas

€53.25 €31.95
  • Nustatyti Gabalas: 2
  • Prekės Pavadinimas: muchkey
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
  • Prekės Svoris: 1.3kg
  • Medžiagos Tipas: Dirbtinė oda
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Sėdynių Užvalkalai & Palaiko

Nauja

- +

Techniniai duomenys:

[1]Medžiaga:PU Oda [2]Spalva:Juodas,ruda,pilka,smėlio spalvos [3]Šis sėdynės padengti tinka daugumai automobilių sėdynės rinkoje, jūs galite jį naudoti keturis sezonus.ji yra ne per karšta vasarą, ir ne per šalta žiemą. [4]kokybiškos ir pralaidžios orui medžiagos, kurių didžiausia ištvermės patvarus naudoti. [5]Bauda kokybės audinio, kvėpuojantis, patogus, purvo atsparus, dėvėti, atsparus smūgiams, lengva valyti, bus ne nukristi. [6]Ir tai ne tik apsauginis dangtelis, bet taip pat gali būti naudojama papuošti interjerą automobilį, jis padarys jūsų automobilis turės naują išvaizdą. [7]auto sėdynių užvalkalai iškart bus paversti savo vidų, o apimantis iki pažeistų vietų ir sklandžiai vandeniui odos paviršių, apsaugo sėdynes nuo purslų, dėmes, nyksta, ir purvo.Puikus pasirinkimas daugumai automobilių. [8]Lengva įdiegti ir bus gerai pritvirtinti į vietą, ilgas tarnavimo laikas.Atskirkite, plaunamas ir daugkartinio naudojimo.

9pcs Paketas Apima:

5 x Atskiras Pagalvėlės Dangtis 2 x Priekinės Sėdynės Padengti 1 x Galinio Suolo Sėdynės Padengti 1 x Galinių sėdynių atlošai Sėdynės Padengti Pastaba: Prašome suprasti, nes šviesos spinduliavimo arba kompiuterio ekrane skirtumas, todėl negaliu garantuoti, nuotraukos ir reali spalva yra 100% tas pats.

Žymos: xr nfc ritė

Panašūs produktai