Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

LUCKYYJ Privatumo Langų Plėvelė Matinio Stiklo Filmas Ne-Klijai lipnios Paukščių Lango Lipdukas, skirtas Namų Vonios Office, Anti-UV Dekoras

€7.60 €5.62
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Paviršiaus apdorojimas: Įspaustu, Matinio / Išgraviruotas, Nepermatomas, Tamsintas
  • Prekės Pavadinimas: LUCKYYJ
  • Funkcija: Dekoratyvinis, nuo sprogimo apsaugotą, Šilumos Izoliacija
  • Storis: 0.24 mm
  • Aplinkos: Per Europą EN71-3 standartą ir SGS
  • Tipas: Stiklo Filmai
  • Vidutinė gyvenimo: 5-8 metus
  • Medžiaga: PVC, Vinilo

Nauja

- +

Nedidelių Patarimų JUMS,prašome perskaityti prieš perkant.

*Prašome atkreipti Dėmesį, kad Šis Langų Plėvelei Taikoma Tik ant lygių Stiklo Paviršių.Netaikomi Už lango ar Windows su Crack. *Nepamirškite, kad pašalinti skaidraus pagrindo pusėje, prieš pradedant ant stiklo arba jis bus ne kabintis(Naudoti juostelės ant kampo nugaros pusėje (sklandžiai pusėje) greitai pašalinti pagrindo apsauginės plėvelės). *Naudokite plaukų džiovintuvas sušvelninti filmą pagal šaltas oras (atsparumas Karščiui iki 176℉)

LUCKYYJ langą tvirtai laikosi stiklo suteikti daugiau komforto ir dekoratyvinis namuose su mažiau trikdys

Jei vis dar norite, kai langas apima privatumo ir apdaila, o vis dar leidžia pakankamai šviesos filtruoti per savo gamyklas, nesigailėsite čia sustoti su LUCKYYJ Paukščių Langų Plėvelė!Jums bus pasiekti 5 tikslais su 1 LUCKYYJ Spalvos Langų Plėvelė: 1.Pridėti privatumo √ 2.Blokuoti kenksmingų UV √ 3.Tegul natūralios šviesos √ 4.Papuošti jūsų namus √ 5.Nepalieka jokių žymių ant lango √

Klijai Nemokamai Dizaino

*Statinis kabintis langų plėvelė, lengva įdiegti ir pašalinti per kelias minutes su jokių likučių. *Nėra kenksmingos medžiagos spaudai.

Suteikia Privatumo ir Leisti Šviesos

*Teikti pusiau privatumo-laikyti paukščius nuo kritimo, ir augintiniai loti matyti ne. *Ne skaldyti aklas nebėra.

Plačiai Taikyti

*Plačiai naudojamas biure,holas,miegamasis,vonios kambarys,stumdomas duris ar langus. *Pakeisti tradicinius užuolaidos su šiuo elegantiškas ir gražus langų plėvelė.

Diegimo Žingsniai:

1. Priemonė "windows" ir apdaila filmas, tada nuvalyti lango stiklo ir šlapias jis su muiluotu vandeniu. 2. Pritvirtinti čiaupų abiejų pusių pašalinti skaidraus pagrindo filmas. (PS: Tai yra labai svarbus žingsnis, kad langas filmas negali būti pakimba, jei jis yra ignoruojamas) 3. Įdiegti plėvelės, stiklo. 4. Išspausti vandenį ir oro burbuliukus su sklandžiai įrankis, pvz., kredito kortelės ar mentele. (Ne mentele arba valytuvas yra įtrauktas šis punktas). 5. Nupjaukite maržos.

DUK:

Q 1: Per Daug Šiek tiek Burbuliukų, A: Melstis, daug vandens, tiek ant lango paviršiaus ir langų plėvelė, kuo daugiau, tuo geriau.Q 2: filmas yra atplėšti nuo stiklo.A: Jei turite šią problemą, jums gali ne žievelės iš skaidraus pagrindo plėvelė nuo langų plėvelė, tiesiog daryti to, ir pabandykite dar kartą.Q 3: sunku nulupkite skaidraus pagrindo filmuoti: visų Pirma, parengti 2 vnt lipnios juostos ir klijuoti juos į priekinės ir galinės plėvelės, tada patraukite juostelę priešinga kryptimi ir apsauginė plėvelė gali būti lengvai lupasi.

Žymos: uv klijai, parašas, langų plėvelė, pvc langą diržas, pilka langų plėvelė, filmas stiklo, lino langų plėvelė, stiklo lipdukas langą, pvc langą vožtuvas, raštuotas langų plėvelė, filmas langą

Panašūs produktai