Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Ilga Rankena Tuščias Baltas Kinų Šilko Vertus Gerbėjai Šokių Kostiumas Dekoro "PASIDARYK pats" Suaugusiųjų Tapybos, Siuvinėjimo Hanfu Cheongsam Priedai

€18.18
  • Prekės Pavadinimas: Tik Mano Live Home
  • Yra Sulankstomas: No
  • Ventiliatorius, Apimantis Medžiaga: Šilko
  • Ventiliatorius Rib Medžiagos: Mediena
  • Technika: Laisvos Formos
  • Skaičius Ventiliatorius Šonkaulių: 1
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Priminimas Patarimai

Šis ventiliatorius yra tradicinis rankų darbo, neatmeta, subtilus trūkumų 【 Mulberry Šilko arba Nekilnojamojo šilko audinio ar Natūralaus šilko】 Plona ir Skaidri, visiškai virti, nr. žydi tinka specialistų, akvarelė, Kinų tapyba, kaligrafija brushwork, parengti stiliaus tapybos, siuvinėjimo, "PASIDARYK pats" ir kt.Iki klasės. 【Imituoti Šilko Audinys】 Permatomos, pusiau virti ventiliatorius paviršiaus, Bus halo dažų žydi, tinka watercolour ranka, teptuku rašyti, guašas, vestuvių ventiliatorius, "PASIDARYK pats" medžiagos paketas ir kt.Ekonomiškas, tinka didelio kiekio didmeninė prekyba, individualus spausdinimas ir kt 【šilkiniai audiniai】 Jis yra storas ir matinis, pusiau--virti ventiliatorius paviršiaus, antra šilko, tinka pradedantiesiems.Jis gali būti padalintas į vienpusis ir dvipusis .Tinka Kinų tapyba, akvarelė,Rankų tapyba, kaligrafija, "PASIDARYK pats", renginys, ventiliatorius, šokių gerbėjas ir kt.Vienos pusės gali siuvinėjimo, dvipusis negali išsiuvinėti.

Transportas

= > 50pcs Nemokamai EMS arba UPS arba DHL express apie laiką: 20 - 30days.Ervera.lt Standartinis Pristatymas apie laiką: 25 - 60 dienų.jis bus lėtas,tačiau ji negali viršyti 120 dienų.Jei pasirinksite Kinija Paštu, Oro Paštu ,ji paprastai trunka daugiau nei 2 mėnesius ( net daugiau than120days) gauti prekes.

Specifikacija

Medžiaga: Natūralus šilkas arba Nekilnojamojo Mulberry šilko arba šilko

Skaidrus, visiškai virti, nr. žydi tinka specialistų, akvarelė, Kinų tapyba, kaligrafija brushwork, parengti stiliaus tapybos, siuvinėjimo, "PASIDARYK pats" ir kt.Iki klasės.

Amatų: Pilna rankų darbo

Geltona Rankena yra Raudonas Bukas medinis, ilgai 15cm

Juoda Rankena yra Ebony mediniai ilgai 15cm

kutas ilgai, apie 20cm, Atsitiktinių rungtynės kutas Spalva

pakuotė: kortelės popieriaus ir opp krepšys

Grąžinimo Politika

Jei Prekės turi kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis iš naujo laivo jums

Jeigu jūs norite grąžinti prekes, prašome grąžinti per 7 dienas nuo prekių gavimo dienos, išlaikant pradinę būklę.Grįžo siuntimo išlaidas apmoka pirkėjas.

Jei grąžinama prekė yra sugadinti arba prarasti, pirkėjas turi turėti atitinkamą atsakomybę, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka , pirkėjas turi bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija padengti išlaidas,

Paaiškinimas

1.Atvykimo laikas paprastai yra 20 - 60days apie daugiau kaip 120 dienų nebuvo priimti prekes, prašome susisiekti su mumis. 2.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jūsų užsakymas payment yra baigtas.Bet Individualų produktų bus pratęsti laikas 2 savaitės 3.Mes kai siunta, patikrins produkto kokybė; Yra klausimas, krovinių, mes ne suteikti jums

4.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, muitų rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį, Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

5.Kai mes ne internete, jums gali pateikti užsakymo formą , po to, kai mes einame į darbą, gauna savo užsakymo formą, susisieksime su jumis..

Žymos: ventiliatorius šilko, ventiliatorius ranka, ventiliatorius hanfu, Ventiliatorius, atvykimo kinijos šokių gerbėjas šilko, hanfu, stendas šilko ventiliatorius, cheongsam suknelė, kinijos ventiliatorius, ventiliatorius pen

Panašūs produktai