Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

3.9 mm Otoscope Skaitmeninių Medicininių 3 In 1 Usb Ent Valymo Endoskopą Mini Kamera 720P Ausies Sritį C Tipo Telefono su "Android" PC Windows

€8.36 €7.95
  • Sąsaja: USB 2.0 & Micro USB ir USB Tipo C
  • Paramos Sistema: PC Windows, Macebook
  • Prekės Pavadinimas: OMCAM
  • Len: 3.9 mm
  • Kabelio Ilgis: 1,5 m
  • USB Otoscope Funkcija: Daugkartinio Naudojimo Ir Lengvai Fiksuoti
  • USB Otoscope bruožas 1: 3-in-1 Ausies Fotoaparatas
  • Tipas: Ausų Valymo Endoskopą
  • Rezoliucija: 1024*720
  • dydis: 3-in-1 Ear Cleaning Endoscope Camera
  • Modelio Numeris: 3 1. ausies endoskopą
  • Laido Tipas: Minkšta Viela
  • Drop laivyba: Parama
  • Medžiaga: Plastikiniai, Metalo
  • Fokusavimo atstumas: 1,5 cm
  • Elemento Tipas: Ausų Priežiūra

Nauja

- +

1 tipas - 3.9 mm Otoscope

Pastaba :

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų telefonas gali palaikyti OTG funkcija ir taip pat suderinama su uv-C ( USB vaizdo įrenginį klasės), prieš jums pirkti .nes kai telefonas gali ekranuoti išorės kamera . (dauguma neseniai versija "android" įrenginį, šią funkciją,jei jūs nežinote, tai gali kostiumas ,prašome patvirtinkite jį pirmą kartą prieš jums pirkti ) 2. Medicinos endoskopą yra netoli židinio nuotolis produkto, kai nufotografuoti per arti arba per toli, gali būti labai neaiški, geriausias židinio nuotolis yra apie : 1,5 cm .Kuo toliau nuo stebėjimo, apatinėje vaizdo aiškumą. 3.jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. 4.Tai vienas reikia atsisiųsti app, jei jūs nerimauti apie tai, jūs galite pasirinkti vieną, otoscope, kuri yra ekrano.Pirma patikrinkite, ar jūsų telefone, ar atidaryti OTG jungiklį, ir nuskenuokite QR kodą į Rankinį įdiegti PROGRAMĄ ,spustelėkite piktogramą, jei prijungtas prie jūsų telefono be įvaizdžio, galite naudoti tik telefono modelis šiais sąrašą arba naudoti kompiuteryje, dėkojame už jūsų supratimą

Prašome atidžiai patikrinti, ar pirmiau nurodyta informacija ir jūsų telefono, prieš užsakant, ar mes negali būti atsakinga dėl pirmiau nurodytų priežasčių.

kodėl verta rinktis mūsų 3.9 mm 3-in-1, Ausų Valymas Endoskopą Kamera ?

【3.9 MM Mažų Objektyvo dizainas ] Skiriasi nuo bendros ausies endoskopą s 5.5 mm Zondas ,mūsų otoscope yra 3.9 mm ,lengvai ir saugiai įterpti ausies ,patogus naudoti vaikams (Vaiko ausies landos skersmuo: 5mm) ir Suaugusiems. [720P HD Vaizdo Ausies Fotoaparato ] Su 6 Reguliuojamas Led 720P 1.0 megapikselių usb otoscope,jūs galite mėgautis nuostabų patirtį užfiksuoti aiškius fotografiją vaizdus ar realaus laiko vaizdo įrašą.PRANEŠIMAS: Jo geriausias stebėjimo fokusavimo atstumas iki objekto yra 0.59-1.18 colių(1.5-3cm) [Lengva Naudoti ] Mūsų skaitmeninis ausies otoscope gali dirbti Windows/Mac OS su USB įkrovimo sąsają, "Windows XP"/7/8/10 Mac OS 10.6+ KOMPIUTERIO,Atsisiųsti PROGRAMĄ,Lengva valdyti [Anti-Hot Chip Dizainas] Skiriasi nuo bendros Ausies endoskopą žetonų dizainas,Mūsų ausies otoscope fotoaparato lustas yra toli nuo fotoaparato, kad fotoaparatas yra kietas, ne karšto ir nebus skauda ausį. [Daugkartinio Naudojimo ir Lengvai Užfiksuoti ] Tai ausų valymo fotoaparatas, puikiai veikia savo naminių gyvūnų (šunys, katės ir daugiau), taip pat.Ir tai yra labai tikrinimo kamera už akių, nosies, burnos, odos ir daugiau.

Atkreipkite Dėmesį:

1. Vaikams ir vyresnio amžiaus galima naudoti ne tik ji, turi lydėti vienas iš tėvų. 2. Ne tinka žmonėms, turintiems siauras ausies kanalą ir prašome nuvalykite alkoholiu. 3. Mes suteikiame 12 Mėnesių garantiją ir 24 valandos klientų aptarnavimo komandos. 4. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirma.

Reikalavimai "android" telefonas

1.Įsitikinkite, kad "Android" sistema 4.2 ar Aukščiau. 2.Įsitikinkite, kad telefonas Su OTG Funkcija 3.Įsitikinkite, kad telefonas galima patekti į išorinę kamerą(uv-C funkcija).

Reikalavimai "Windows" Sistemos Kompiuteris

Paprastai,Tai endoskopą galima dirbti Win 7/Win 8/Win9/Win 10/Win XP taip Pat galite pasirinkti wifi otoscope, kuriomis gali naudotis "iphone".

Endoskopinis Ausies Specifikacijos:

Spalva: aukso , skiedra , mėlyna Medžiaga: plastiko, metalo Objektyvas: 3.9 mm Šviesos šaltinis: 6 vnt LED žibintai, ryškumas reguliuojamas Geriausias Židinio Nuotolis: 1.4 - 2cm Rezoliucija: 1.3 MP Raiška: 1280 x 720 pikselių Sąsaja: USB 2.0 & Micro USB ir USB Tipo C Veikimo Sistema: Android 4.2 ar aukščiau, Windows 7/8/10, Mac OSX 10.6 arba naujesnė Programinės įrangos Funkcijos:, fotografuoti, įrašyti vaizdo įrašus, matavimo, teksto įvestis

Otoscope 3.9 mm Paketas, sąrašas

1 ausų valymo endoskopą 1 x vartotojo vadovas 1 rinkinys ausų valymo priemonės

Įsitikinkite, kad jūsų mobilusis telefonas paramos OTG ir YUV,ar jis gali būti tinkamas ne savo mobiliųjų telefonų.Jis gali dirbti visi PC ("Windows" arba "Mac OS" sistema).

2 tipas - 5,5 mm Otoscope

Ausies otoscope pastaba:

1.Spalvos linija yra baltos ir juodos spalvos.Numatytoji spalva yra juoda.Prašome atkreipti dėmesį, užsakant balta linija. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 3.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3mm nuokrypis.Ačiū!

Otoscop kameros savybės:

Šis USB ausies endoskopą yra vientisas dizainas, nereikia papildomų USB adapteris, tiesiog prijungiant naudoti.Pastaba: Jūsų prietaisas turi OTG support ir uv C funkcijas.Nosies endoskopą su šiuo reguliavimas, LED šviesos, galite peržiūrėti gyvų vaizdo ausies ir pašalinti ausų sierą daugiau visiškai ir saugiai.Šis skaitmeninis ausies sritį 1.3 megapikselio kamera su 720P HD " vaizdo kamera su šviesos, kad galėtų matyti, ko labai arti į ausį,dalykų, pavyzdžiui, jūs ausies būgnelio, ausų sierą ir bet kuris daiktas, jums gali būti nesuprantamos į ausį.Ausų vaško kamera, tinka suaugusiems ir vaikams, šeimos ir profesionalams.Medicinos otoscope tinka kasdienio valymo, priežiūros, ausies ligos pacientams taip pat gali stebėti ausies kanalą.

Žymos: valyti ausies, infraraudonųjų spindulių kamera android usb c, "Huawei", mini pci express wifi, drontal, premium mini pc windows, kamera kanalizacijos, auto focus projektoriaus, ent, dharmos rato

Panašūs produktai