Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Vaikams Sijos Stiprumo Mokymas Kultūrizmo Kūno Treniruotės, Mokyklos Mergina 2VNT Hantelio Fitneso Įranga Vaikai Svarmenimis

€14.95 €11.51
  • Svoris: 40G
  • Prekės Pavadinimas: Forfar
  • Tipas: Spray-Paint
  • Prašymas: Kita
  • Departamentas Pavadinimas: Vaiko
  • Funkcija: Ginklai
  • Modelio Numeris: hantelio

Nauja

- +

Produkto pavadinimas: 2vnt EVA plūduriuojantis hantelio vyrų ir moterų hantelio fitneso įranga

Spalvos: mėlyna, žalia, raudona, rožinė

Dydis: 28*15*15cm

Medžiaga: EVA

Storis: 5mm

Grynasis svoris: 379g

Bruto svoris: 379g

Pakuotės dydis: 34*18*17cm

Pakavimo forma: carton

Pakavimo (priedai) sąrašą: 1 pora svarmenimis

✅[Kompaktiškas, Lengvas, Neperšlampamas] Kompaktiškas, lengvas, EVA medžiagos, bekvapis, atsparus vandeniui, saugus, draugiškas aplinkai, ir gali būti pakartotinai po 2 valandų džiovinimo vėsioje vietoje.Kompaktiškas žiedo struktūra yra suformuoti "šilumos composite technology" ir yra patvarus.Po dešimčių tūkstančių sagtis bandymai, naudojant fiksuoto sagtis gali pagerinti gaminio ilgaamžiškumas.Patvarus tvarkymo, storio plastiko, netoli PC vidinis vamzdis, neslidus.

✅[Puikų stabilumą] varpas stiklainis yra pagamintas iš EVA medžiagos, ryškios spalvos, puiki kietumas ir atsparumas deformacijai.Mūsų produktus naudoja nekenksmingas ir nekenksmingas plastiko kevalus, siekiant užtikrinti vaikų saugumą.Uždaras atidarymo dizainas apsaugo nuo vidinio branduolio nuo rūdžių ir yra patvarus.

✅[Nedaro žalos grindų] aukštos kokybės EVA medžiagos nebus nuotėkio, ir kištukas yra įmonė.Nebus atlaisvinti.Net jei svarmenimis, susiduria vienas su kitu, jie bus ne barška ir nebus erzina kitus.Hanteliai yra labai sunki, jie bus, nėra rūdžių, net jeigu jie yra naudojami ilgą laiką, ir jie turi aukščiausios ilgaamžiškumą!

✅[Lengva suvokti] rankenos yra neslidžios elgesio, kuris gali būti laikomas tvirtai, net jei ir sunku, ji negali įkąsti savo rankas ar sužeisti žmonės.Nešiojamų dizainas, lengvas, patogus ir greitas.

✅[Garantija] garantinis laikotarpis yra 6 mėnesiai nuo pirkimo datos.Už bet kokį gedimą arba žalą, padarytą dėl įprastinio naudojimo garantinio laikotarpio metu, mes pakeisime nemokamai.

Pakavimo sąrašas:

1 Pora svarmenimis

Žymos: dažų purškimo, Pritaikymas, 8xl plus size moterys, strypas, dumbbel, žingsnis, plėšikauti, didelis dydis moterų, holter, plakatas treniruotės

Panašūs produktai