Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Vaza Rašiklio Laikiklis Silikono Formos, Aukštos kokybės Medžiagos, Daugkartinio naudojimo "PASIDARYK pats" Crystal Epoksidinės Pelėsių Puiki Dovana Jūsų Draugams Ir Šeimos nariams

€9.60 €4.13
  • Medžiaga: Silikono
  • Tipas Didmeninės: No
  • Modelio Numeris: derva pelėsis
  • Rinkinys Tipas: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Vaza Rašiklio Laikiklis Silikono Formos, Aukštos kokybės Medžiagos, Daugkartinio naudojimo "PASIDARYK pats" Crystal Epoksidinės Pelėsių Puiki Dovana Jūsų Draugams Ir Šeimos nariams

Kulka Taškų: 1、 "PASIDARYK pats" Vaza Pelėsiai: 3 turimi dydžiai.Pelėsiai yra tinkamo dydžio turėti maža puokštė gėlių.Puikus embellishment už palangės arba naudoti kaip stalviršio puošmena.

2、puiki Dovana: Ši forma yra daugkartinio naudojimo "PASIDARYK pats" crystal epoksidinės pelėsių, ir galutinio produkto gali būti naudojami priimant papuošalai malonės įvairiomis progomis.Puiki dovana "PASIDARYK pats" mėgėjams.

3、Aukštos kokybės Medžiagomis: Mūsų vaza formos yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono medžiagos, matomas puikios aukštos plėšiant ir lygaus vidinio paviršiaus, lankstus ir daugkartinio naudojimo ir lengvai demold.

4、Universalus & Praktiška: Tai silikoninės formos yra suderinama su dauguma dervomis arba kitomis liejimo medžiagos.Pelėsiai yra puikus savo "PASIDARYK pats" amatų projektus.Daugiau nei vaza pelėsių, tai pelėsiai gali būti naudojami, kad makiažas šepečių laikikliai, parkeris laikikliai, pen turėtojai, ir papuošalų laikymo talpykloje.

5、Keli Naudoja: Mūsų pelėsiai gali būti mąstantis dovana jūsų draugams, šeimos nariams, ir tiems, kurie mėgsta PASIDARYK pats sakai amatų.Puikus pasirinkimas už namų puošybai, restoranas, dekoravimas, gėlių parduotuvė apdailos, biurų apdaila.

Techniniai duomenys:

Spalva: skaidrus

Medžiaga: silikonas

Dydis(apie):

Tipas: 105*62mm/4.13*2.44 colio

B tipas: 105*70mm/4.13*2.76 colių

C tipas: 105*70mm/4.13*2.76 colių

Pakavimo Sąrašas:

Pelėsių*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Žymos: šeimos medis silikono formos, prijuostėlė žvakių laikiklis, gumos, silikono formos vaza, Geriausias Draugas, natur akmens, silicio vaza pelėsių, popieriaus epoksidinės dervos sluoksnį, epoksidinės dervos pelėsių butas, kristalų ir akmenų, epoxyd dervos sluoksnį

Panašūs produktai