Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Gumos Ančių Automobilių Apdailos, Juodos spalvos prietaisų Skydelio Juostelės Sraigto Korpuso Trijų lygių Šalmo Vidaus reikalų Žaislas, Automobilių Puošyba, Dviračių sportas

€3.04 €1.67
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Guma

Nauja

- +

Gumos Ančių Automobilių Apdailos Juodosios Anties Automobilio Prietaisų Skydelyje Juostelės Sraigto Korpusas

ypatybė:

100% brand new ir aukštos kokybės

★ Piskliwy ir įdomus: Tai gumos ančių bus cypimas, kai jie yra suspaudus, kuris labai tinka Helovinas ir geriausia Helovinas dovanos, tada įdėti gumos ančių kur norite papuošti (automobilio prietaisų skydelio).Valgomasis stalas ir kt.

★Įvairioms reikmėms: Guminės antys yra ne tik automobilio dekoracijas, bet ir suaugusiųjų laisvalaikio ir išskleidimo žaislai.Jie yra įdomūs papuošalai Helovinas šalims ir pridėti daugiau įdomus.Yra daugiau naudoja laukia jūsų atrasti.

★Aukštos kokybės medžiagos: geltona antis su heme yra pagamintas iš saugios ir netoksiškos silikono, minkšta, elastinga, ranka-jausmas, o ne lengva sugadinti.

★Komplektą sudaro: mielas ančių yra įrengta juokinga, šalmai, akiniai, karoliai ir dvipusės juostos, ypatingas ir unikalus, antys gali papuošti mūsų automobilius, namus ir pan.

★Dėmesį-reikia važiuoti, užsegamas aukso grandinės, įdiegti sraigto ant šalmo, įdėti šalmą ant anties galva, ir tada nustatyti akiniai antis su dvipuse lipnia juosta.

★100% pasitenkinimo garantija.Jei yra kokių nors problemų su produkto, prašome susisiekite su manimi, norėdami išspręsti problemą.Išsiųsti ar grąžinti, prašome ne tiesiogiai duoti mažą balą.Jei jums duoti tik blogi atsiliepimai, jūs ir aš, bus prarasti pinigus.Ačiū, gerbiamas kliente!

Įspėjimas: Šis žaislas netinkamas vaikams iki 3 metų amžiaus!

Spalva: pažvelgti į paveikslėlį

Medžiaga: Guma

Pardavimo būdas: prekybos, didmeninės prekybos, direct pristatymas

Dydis: Vienas dydis

Ilgis: 8 cm (3.15 cm)

Plotis: 7.2 cm (2.83 cm)

Aukštis: 5.6 cm (2.2 coliai)

Kiekis: 1 vnt

pastabos:

Dydis išmatuotas rankiniu būdu, gali būti klaida nuo 0 iki 2 cm, todėl yra normalu.

Ir dėl skirtumų tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotė:

1 x guminė antis

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

Žymos: ryšiai papuošalai, dea, automobilių puošimas, catwoman kostiumas moterims, supermenas žaislas, antis šalmas, automobilis, prietaisų skydelio žaislas, paprastas mini, gaubtas prietaisų skydelis

Panašūs produktai