Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Baigimo Cupcake Rėžtuvės 2021 Baigimo Sezono Tortas Toppers Šalių Susitarimą Dangos Vėliavos Modeliavimas Tortas priedai Įrankis

€0.66 €0.43
  • Tipas Didmeninės: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Kita
  • Modelio Numeris: baigimo cupcake rėžtuvės
  • Proga: šalis
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Modelis: Nėra

Nauja

- +

Savybės:

1.Baigimo Dizainas: Šių keksiukų rėžtuvės yra suprojektuoti su baigimo tema, pvz., baigimo bžūp, ir šis skaičius iki 2021 m. Jis idealiai tinka mokyklos baigimo šalys, ceremoniją ar kitos tematikos šalys taip pat gali pridėti šalies atmosferą.

2.Lengva Naudoti: Šių keksiukų rėžtuvės yra lengva nustatyti ir naudoti.Žmonės gali tiesiog tie papuošimai ant torto tiesiogiai.Unikalios išvaizdos ir ryškių spalvų, padaryti jį labiau žavi ir populiari, kuri yra lengva ir patogu naudoti ir saugoti .

3.Saugus ir Patvarus: Šiuos baigimo sezono cupcake rėžtuvės yra pagaminti iš popieriaus, kuris yra ekologiškai švarus, lengvas, bekvapis, saugus ir patvarus, ilgai naudoti.Ji yra maža ir nevalgoma.Aštrių dalių, todėl prašome laikykite jį atokiau nuo vaikų.

Specifikacija:

Dydis: apie 10*7cm/3.94*2.76 į

Medžiaga: Popierius, Blizgučiai

Spalva: Juoda, 10vnt/krepšys; Aukso 10vnt/krepšys; Sidabro 10vnt/maišelis

Pakavimo Sąrašas:

10*Gradacija Tortas Toppers

Pastaba:

1.Šis gaminys yra pakuotė, medžiagų.Kiekvienoje pakuotėje yra priedai,dantų krapštuką, lazdos, ir korteles.Jūs galite naudoti ją pagal jums reikia.

2.Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

3.Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Žymos: tortas topper, sušaldyti žaislas, klaidingas vaisių pyragas, caketopper šalį, "pasidaryk pats" baigimo cupcake topper, gimtadienio tortas topper, bachelorette šalis fonas, birthday topper, silicio turėti pyragai, troll vestuvių tortas topper

Panašūs produktai