Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Valentino Dieną, Dirbtinių Gėlių Puokštė Rožių Putų Turėti Amžinąjį Gėlių Valentino Dienos Dovana Lankas Stiliaus Gėlių Jubiliejų Dovana

€16.76 €13.41
  • Proga: Valentino Dieną
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • gėlių stilius: gėlių galvos
  • Modelio Numeris: rose meškiukas
  • Klasifikacija: Dirbtinės Gėlės
  • Tipas: Rožė
  • Medžiaga: PE
  • Stilius: Gėlė

Nauja

- +

Kulka Taškų:

1、Dovanų Pasirinkimą: ar jūs ieškote už ypatingą romantišką dovaną savo draugei?Dovana gali padaryti trumpąją šypsena ant veido, ar tai gali priminti jums kiekvieną kartą ji atrodo.Šis Peliukas rožių puokštė yra skirta sukurti gražus prisiminimai.Kas žiūri į tai miela puokštė bus meilė jį.

2、Kokybės Medžiaga: PE gėlių Kokybė: visiškai naujas, 100% aukštos kokybės, gryno rankų darbo, labai išsamus kūrinys, puikios formos, leiskite savo artimuosius ar mylėtojai manote, jūsų meilės!

3、Gražiai Supakuoti: Suvynioti į gražų lankai ir spalvinga juostelės, tai puiki dovana merginoms ir moterims visose amžiaus grupėse.Nesvarbu, ar jūs planuojate nustebinti savo mamą ypatinga proga, aplankyti savo močiutę su graži dovana, arba duoti savo meilužio ypatingas dalykas, priminti jiems savo meilę jums, ši dovana yra patikimas.

4、Plačiai Taikoma): Valentino Diena, Motinos Diena, Vestuvės, Jubiliejus, Gimtadienis ir pan., atstovauja amžiną meilę, Padėkos, nuoširdžiai tikiuosi.

5、Praktinis Naudojimas: Tai puiki dovana meilės ar žmona, rodo savo tikrąjį ilgalaikės meilės gimtadienius, draugų vestuves, jubiliejų ar bet įsimintina proga.

Specifikacija:

Pavadinimas: Rožių Puokštė

Medžiaga: PE gėlių

Tipas: Puokštė

Procesas: rankų darbo

Veislė: rose

Dydis: apie 50*20*15 cm/19.69*7.87*5.91 į

Pakuotė: dovanų dėžutė

Spalva: rožinė, rožė, balta, mėsos, vyno raudona

Pakavimo Sąrašas:

1*Rožių Puokštė

Pastaba:

1. Ji yra rankinis matavimas, gali būti 1-2cm paklaida.

2. Nes monitoriai yra ne kalibruotas pat, spalvas, objektų nuotraukos, rodomi kompiuterio monitoriuje gali būti šiek tiek skirtingi.Tikiuosi, kad suprasti!

Žymos: Dovanų, lauke pakilo, visterija, plakatas lytis, didelis gėlių lokys, konservuoti geltona rožė, puokštė muilas, led mum, putų lapas, rose folija padengti

Panašūs produktai