Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

5G WIFI Bevielio ryšio Carplay ai langelį paramos Veidrodis nuorodą USB video belaidžio Carplay žaisti Plug and Play carplay langelį Bet IPhone IOS

€128.55 €83.56
  • Modelio Pavadinimas: CP-21
  • Įtampa: 12V
  • Prekės Pavadinimas: D-Kilnus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE, ROHS
  • Spalvos Pavadinimas: juoda

Nauja

- +

5G WIFI Bevielio ryšio Carplay ai langelį paramos Veidrodis nuorodą USB video belaidžio Carplay žaisti Plug and Play carplay langelį Bet IPhone IOS Versija

Aprašymas

1. Cp-21 yra mažas dydis, neardomieji, montavimas, palaiko carplay originalios automobilių, prisitaiko prie įvairių automobilių modelių, tikrai neturi įtakos originalaus automobilio garantija, ir gali būti naudojamas su ramybe.

2. Tris pagrindines funkcijas:

(1)video,pristatymas,

(2)WiFi link atvaizdavimas ekrano projekcijos,

(3) "Bluetooth" ryšys belaidis carplay

(sprendimo defektas, kad carplay negaliu mesti ekrano vaizdo rinkoje), vartotojo patirtis yra gana Europos.

3. Belaidžio carplay yra prijungtas prie mobiliojo telefono, ir originalią automobilio sistemą yra tiesiogiai prijungtas prie originalių automobilių per USB.Laikyti originalią automobilio garso kokybę, paramos originalių automobilių liesti, rankenėlę kontrolę, "Siri" balso, prijungę vieną kartą, jis bus automatiškai prisijungti kiekvieną kartą, taupymo problemų prijungti laidinį CarPlay kiekvieną kartą, ir dažnai prijungti prie kompiuterio ir prijungti "iPhone" bus sukelti telefono kištuką, kad bus pažeistas);

4. Parama vėliau kaip Ios14 funkciją, kuri neturi įtakos nuolat atnaujinti vėliau " IOS " sistema ir gali būti naudojamas paprastai

5. vieną rinkinį belaidžio CarPlay, mobiliojo telefono ekrano projekcijos ("Apple IOS" sistemos telefonai gali projektui per visą ekraną originalus automobilinis ekranas) + USB atkūrimas (prijunkite U disko video ir muzika)

6. Built-in 5G-WiFi modulis dėžė užtikrina, kad belaidžio CarPlay ryšys yra lygus, nėra pastovus, ir nepertraukiamai.

7. Paramos belaidžio CarPlay funkcija.Spustelėkite Žiniasklaidos Mesti pagal pirminį belaidžio CarPlay sistemą, kurią norite paleisti į antrąjį sistemą.Šios dvi sistemos gali būti įjungtas laisvai (2 minučių laukimo, nesijaudink)

8. Built-in Bluetooth "funkciją, kai groja muzika per USB pagal antrąją sistemą, į skambutį bus įjungti "Bluetooth".

Dėmesio 1:

Prašome padaryti, kad jūsų "IPhone" telefoną jau susijusios su pačiu WiFi su Automobilio radiją prieš bet veikė .

Attention2:

Prašome pasirinkti tinkamą modelį apačioje labiausiai išsamią puslapio pirkti , arba paprašyti, klientų aptarnavimo, ar remti savo automobilio modelį prieš perkant.

Dėmesio 3:

Atkreipkite dėmesį : Jei jūsų telefonas yra "Android" Sistema .Prašome patikrinti, ar jūsų telefonas palaiko telefono ketaus (Veidrodis Projekcija) .jei jūsų Android Telefonas yra ne parama . (prašome neturite pasirinkti šios prekės ) arba galite galvoja apie keičia "Android" telefoną, kuris palaiko originalus telefonas ketaus (Veidrodis Projekcija)

Dėmesio 4:

Pirmą ryšį, jei nėra būdo prisijungti arba nėra eilutę ekrane, prašome nesijaudinkite.Palaukite apie penkias minutes, smart box automatiškai atpažinti ir pritaikyti prie automobilio modelį, tada atjunkite plug-in, line ir prisijungti dar kartą.Jei turite klausimų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo laiką.

IPhone ekrano projekcijos

1. Spustelėkite ["Apple" Projekcija] mygtuką, ir įsitikinkite, kad telefono ir projektorius yra prijungti prie to paties "Wi-Fi" arba viešosios interneto prieigos taškas.

2. Atidarykite "control center" iPhone " ir spustelėkite [Ekrano atvaizdavimo funkcijos] mygtuką.

3. Pasirinkite [Smart TP_xxxx], kad galėtumėte susisiekti.

Belaidžio ryšio Carplay

1. Spustelėkite [CarPlay] mygtuką pagrindiniame puslapyje ir įveskite belaidžio CarPlay pamoka.Šiuo metu, ši funkcija palaiko tik "Apple" telefonus.

2. Spustelėkite mygtuką [Prisijungti BT] mygtuką, po trumpo pakrovimo, ekranas grįš atgal į pradinį automobilį. (Pastaba, sistema bus iš naujo šio proceso metu, ir tai trunka apie 90 sekundžių).Kai prijungtas, jis bus automatiškai prisijungti prie bevielio CarPlay funkcija, kiekvieną kartą, kai jūs gaunate į automobilį.

Tai yra " IOS " sistemą naudoti telefono mesti

Atkreipkite dėmesį, ji palaiko tik dalis "Android" telefoną, kuris palaiko telefono mesti

Tai yra dalis "Android" telefonas su Telefonu mesti

Prašome naudoti savo originalų telefono Veidrodis projekcija funkcija.ir susisiekti su pačiu Wifi jūsų automobilio radijo ir telefonas.ir atidaryti telefono Veidrodis projekcija funkcija.šalia prašome padaryti, įsitikinkite, kad jūsų telefonas ieškos to paties pavadinimo pradėti telefonas dauguma .ir jūs galite spustelėkite prisijungti .

Tai yra Automobilio Markės ,Modelio Palaikomi Automobilių Parėmė Metų ir Paaiškinimai

AUDI

Audi A3 2017-2020

Audi A4 2017-2020

Audi A5 2017-2020

Audi A6 2017-2020

Audi A7 2017-2020

Audi A8 2018-2020

Audi Q2 2017-2020

Audi Q3 2019-2020

Audi Q5 2018-2020

Audi Q7 2017-2020

Audi Q8 2018-2020

Audi RS 2018-2020

Audi R8 2017-2020

Audi TT 2017-2020

Audi e-tron 2019

Žymos: "android" audi q5, CARPLAY, tp link wifi, d-link maršrutizatorius, navigacijos lange originalas, "apple" carplay audi a6 c7, automobilinis dvb t2, lauke carplay, g link chain, tv box 8 gb, 128 gb

Panašūs produktai