Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

1000D Nailono Molle Įrankių Dėklas atsparus Vandeniui Dėklas Lauko Medžioklės Priedų Krepšys, Universalus Taktinis Utility Bag Vyrams, Moterims

€4.16 €2.49
  • Modelio Numeris: 8*9*3.5 cm
  • Medžiaga 2: 420D Vandeniui Pamušalas
  • Medžiaga 1: 1000D nailono
  • dydis: 8*9*3.5cm
  • Punktas: Mini krepšys
  • Medžiaga: Nailonas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Savybės:

1. Šis dėklas yra pagamintas iš aukštos kokybės 1000D nailono audinio.Jis yra stiprus, patvarus ir dėvėti, atsparus vandeniui.Tai yra taip pat atsparus vandeniui ir nuo korozijos.Ji neblunka, net jei ji nėra lengva pūti vandenyje. 2. Dėklas' s back yra suprojektuoti su MOLLE sistema, kurią galima pakrauti į vest, diržo, kuprinės ir kiti įrankiai, naudojami, atlikti įvairiais būdais, yra multi-funkcinė lauko priemonė.

3. Dėkle yra kablys ir kilpa užtrauktuku dizainas, kuris gali būti atidaryti ir uždaryti lengvai.Ji gali užtikrinti, kad viskas bus ne fall out lengvai į maišą.Tai yra saugus lauko įtaisą.

4. Šis maišelis yra plačiai naudojamas ir gali būti naudojama kaip žibintuvėlis maišelį, purškimo maišelį ir kiekvienas maišelis, cigaretės, mobiliojo telefono, raktų, žiebtuvėlių gali būti įdėti į šį dėklas, kuris atneša labai patogumui lauko veikla.

5. Priekyje krepšys yra taip pat asmeninį kablys ir kilpa užtrauktuku dizaino, gali būti įterptas vardu savo asmenybę mažų objektų, pabrėžiant asmens statusą ir dizaino prasme.

6. Šio projekto krepšys yra kompaktiškas, mažas, lengvas, lengva nešiotis ir paprastas naudoti.

7. Šis dėklas gali būti naudojamas alpinizmas, alpinizmas, medžioklė, pėsčiųjų, dviračių ir kitų veiklos lauke, kurios gali suteikti labai naudingos veiklos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: 1000D Nailono

Svoris: 0.04 kg/1.4 oz/lb 0.08

Spalva: Pilka, Žalia, Chaki, ACU Camo, CP Camo

Dydis: 8*9*3.5 cm

Tinka: Žygiai, medžioklės, kempingas, kelionės, alpinizmas

Lytis: Vyrai,moterys,unisex

Tipas: Pouch

Žanras: Plyšimui atsparus, sistemos, lengvas, nešiojamas, atsparus vandeniui

Pakuotė:

1 * dėklas

Žymos: armijos medikas dėklas, 1000d kuprinė, karinis taktinis rankinė su diržu, moll, cordura audinio, kuprinė vyras, plokštė sapi, dėklas liemenė, vyras, juosmens molle dėklas

Panašūs produktai