Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Už PS5 Žaidimų Valdiklis Sukelti Klavišą Apsaugos Mygtuką, neslidus Rokeris Bžūp L2 R2 Suaktyvinti Mygtukus, D-pad Padengti Žaidimas Priedais Rinkinys

€3.94 €2.49
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įskaitant 3: D-pad Mygtuką
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Įskaitant 1: Kreiptuką Bžūp
  • Modelio Numeris: Sukelti Ilgintuvai Su Mygtukais Kreiptuką Bžūp PS5 Valdytojas
  • Įskaitant 2: L2 R2 Sukelti Extender
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Kita
  • Parama: Drop laivyba/Didmeninės

Nauja

- +

Savybės:

1. Geras Suderinamumas: Ši priedų rinkinys, skirtas PS5 yra skirta tobulinti savo valdytojas PS5. Tiksli dizainas, nereikia keisti, visiškai tinka jūsų duomenų valdytojas.Lengva pakeisti ir įdiegti tai trunka tik kelias sekundes.

2. Aukštos Kokybės: priedų rinkinys, skirtas PS5 yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, dėvėti, atsparus ir patvarus.Jie gali suteikti puikiai apsaugos labiausiai pažeidžiamų originalus mygtukai valdikliui, ir išvengti bet kokios galimos žalos.

3. Patobulintas Tikslumo: Po kreiptuką yra įdiegtas, juda diapazonas yra didinama lazda, tuo pačiu kampu, kad būtų lengviau tikslas, pasukti ar perkelti tiksliai.Leiskite sau būti geriau integruoti į žaidimą.

4. Didžiausias Žaidimų Patirtis: telefono priedų rinkinys gali tegul jūsų valdiklių PS5 būti didesnis kontaktinis paviršius projektavimo ir ne slydimo funkcija, kuri gali geriau kontroliuoti ir taip sumažinti nuovargį, rankos ir nykštys.

5. Ką Jūs Gausite: 2 * Kreiptuką Bžūp + 4 * L2 R2 Sukelti Extender + 2 * D-pad Mygtuką.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Tinka: už PS5 valdytojas

Pakavimo Sąrašas:

2vnt * Kreiptuką Bžūp

4pcs * L2 R2 Sukelti Extender

2vnt * D-pad Mygtuką

Žymos: metalo ps3 valdiklio mygtukais, chrono trigger, dualshock 4 lipdukas, kontrolės ps5, žaidimas sega pavara, centras kepurės, telefonas sukelti, svirtinis jungiklis, ps4 pad ps5, šilumos vamzdžio nešiojamas kompiuteris

Panašūs produktai