Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

50 Vienetų Karšto Pardavimo Pvc, Atsparus Vandeniui Erzinti Vulgarus Seksualus Grožio Merginos Lipdukai Nešiojamą Kompiuterį "Macbook Pro" Klaviatūra Bagažo Decal Buteliai

€2.47
  • dydis: 4 - 8cm.
  • Svoris: about 30g
  • Produktų Statusas: SANDĖLYJE
  • Pakuotė: Taip
  • Kiekis: 50pcs Ne kartoti Seksualus grožio Merginos Lipdukai
  • Tipas: 50 Vienetų Pvc, Atsparus Vandeniui Erzinti Vulgarus Seksualus Grožio Merginos Lipdukai
  • Medžiaga: PVC, PVC, Apsauga nuo saulės
  • Prekės Pavadinimas: ZUIDID
  • Modelio Numeris: qp50
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • atsparus vandeniui: Taip

Nauja

- +

Aprašymas: apsaugos nuo Saulės ir atsparus Vandeniui !Niekada išblėso !Pakartotinai Panaudota beveik nepaliekant Klijų.Jei paliekant šiek tiek,lengvai išvalyti.Lengvai nulupkite ir klijuoti kitoje vietoje.Visiškai verta įvairių ir labai geros kokybės lipdukai.

【, Ką Jūs Gaunate,】 50pcs Ne kartoti Seksualus grožio Mergaičių Lipdukų.Dydis:4 - 8cm.Ne dubliuoti, o Ne Atsitiktiniai,Pirkti tai, Ko Jums Pamatyti Nuotrauką.

※ Pagrindinė Informacija : 50 skirtingų dizainų be pakartoja ; Dydis : 4-8cm ; Svoris : apie 30g

※ Medžiagos Ir Savybės : Saugus ir netoksiškas,tinkamas amžius 2 +; aukštos kokybės PVC vinilo matiniu paviršiumi printed in full daro juos išnyks-atsparus smūgiams, vandeniui ir jos žievelės toli lengvai ir greitai perkelti nepaliekant už bet lipni likučių .

※ Pritaikyti Visus Savo Stuff : Šis lipdukas gali būti pritvirtinta prie nešiojamas, mobilusis telefonas, "kindle", lagaminas, riedlentė, butelis, šaldytuvas, drabužių spinta, bedchamber,sienos, gitara, automobilis, motociklas, dviratis ir pan bet kokio lygaus paviršiaus.

※ Geriausia Dovana : Super dovanos Paaugliams.Vaikai, paaugliai " geriausias šalies žaidimas mokyklos karnavalas prizus,gimtadienio dovana, goodie maišelius užpildų stuffers,add-on dovana.

※ Veiksmų! : Labai Mielas ir Paslaptingas.Tiesiog spustelėkite pirkti ir turėti savo įdomus.Klausimų, prašome susisiekti su mumis nemokamai.PASLAUGŲ Karšto parduodant produktus iš viršaus pardavėjų Visi užsakymai siunčiami iš Ervera.lt sandėliuose per 24 valandas Mes teikiame aukštos kokybės aptarnavimas po pardavimo: grįžti ir garantija politika per vienerius metus ir nuolatinės techninės paslaugos, su profesionalių inžinierių išspręsti technines problemas(Išskyrus produktų, kad gali būti naudojama tik vieną kartą) PAKAVIMO IR SIUNTIMO GARANTIJA Mėgautis ramybe su Ervera.lt durų iki durų pakuotės ir laivybos apsauga

Žymos: nešiojamas lipdukas, nvidia lipdukas, hp lipdukas, klaviatūros rusijos aplinkosaugos ¾enklelis, sienos lipdukas, macbook air 13 dangčio lipdukas, macbook odos, macbook lipdukas, Decal, san nešiojamas odos

Panašūs produktai