Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Saulės Šviestuvai Lauko LED Sun & Moon Vėjo Varpeliais, Šviesos Automic 7 Spalvų-Pakeitus Buveinės Sodas, Vaikų Kambarys Šalis Dekoro Naktį Žibintai

€11.74 €8.57
  • Modelio Numeris: Saulės Lempos 25263
  • Naudojimas: ATOSTOGŲ
  • Sertifikavimo: Nėra, BMK
  • Prekės Pavadinimas: becornce
  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Stilius: Naujovė
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

LED Saulės Žibintas ir Mėnulio, Vėjo Varpeliais, Lauko, atspari Vandeniui LED šviesų Spalva Vėjo Varpelių, Šešis Saulės ir Mėnuliai Vėjo Varpeliais, Namų, Šalis, Naktį Sodo Puošmena

【 7 SPALVOS-KEITIMAS】 Kabinti varpeliais, su saulės energija varomas LED spalva keičiasi žvaigždės.7 spalvų LED lemputės keitimas šviečiamojo kristalai naktį, ramiai ir švelniai pereinant iš vienos spalvos į kitą.

【 Saulės Apšviesta Mobiliojo】 Lengva naudoti vėjo varpeliais ir patogu pakabinti ant, jokių laidų ar išorės elektros energiją reikia naudoti.

【 Šviesos Jutiklis】 Žibintai švies automatiškai naktį,/kai tik tamsiai, siūlanti spalva keičiasi LED lemputė, ramiai ir švelniai pereinant iš vienos spalvos į kitą.Patraukite jungiklį į "on" padėtį, nugaros skydelio ir padėkite jį pagal saulės energijos.

【 ILGAS DARBO LAIKAS】 LED ŽIBINTAI, darbo trukti iki 6 - 8 valandas kiekvieną kartą, kai visiškai įkrautas .Tinkamos ir patvaraus plastiko produktų, ne išnyks, nr. formą pakeisti, ne baimė Ledo ir šalčio.

【 Patalpų Lauko D e rk】 Pridėti unikalų kabo dekoro į savo lauko erdvę su šie saulės energija varomas vėjo varpelių.Puikiai tinka vejos, sodas, terasa, kieme, salė, stogo, gyvenamasis kambarys, miegamasis kambarys apdaila.Kablys lengvai pakabinti iš medžiai, tvoros, kiemo, sodo, vejos, kitų funkcijų.

Aprašymas:

Saulės Vėjo Varpelių Šviesos yra labai gražus, su savo spalvas.Jie keisti spalvas naktį ir sukurti įdomus, atmosfera.Puikiai tinka vidaus/lauko apdailai.Kaip namie, medžiai, tvoros,kiemo, sodo, veranda, vejos, gyvenamasis kambarys, miegamasis ir kt.Graži Dovana šeimai/draugams.

Specifikacija:

Jungiklis: ON/OFF (Pagal skydelio)

Įkrovimo laikas: 6-8 val. tiesiogiai sunlightenvironment

Darbo Laikas: 6-8h jei visiškai įkrauta

Medžiaga: tinkamų ir patvaraus plastiko

Ilgas: 26 CM

Komplektas: 3 Saulės ir 3 Palydovai

Mechanizuotas: Solar-Powered

Pakuotės Turinys:

1 x Saulės ir Mėnuliai LED Saulės Vėjo Varpelių

1 x naudojimo Instrukcija

Žymos: lempa lauko saulės, galios saulės, luminaria mėnulio šviesos, saulės šviesos rožės, sodo led saulės, vėjo varpelių, sunuv, dekoro sodas, spalva keičiasi sodo saulės šviesos, saulės baterijos

Panašūs produktai