Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

5vnt/set Daržovių, Vaisių Pjovimo Peilis su Nerūdijančio Plieno Obuolių, Kriaušių, Bulvių Chip Padaryti Multi-Funkcinis Virtuvės Įrankiai, Įrankis

€10.99 €8.02
  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Modelio Numeris: AE-PF11422
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas: Kita

Nauja

- +

Ypatybė:

1.100% Brand New Produktas, Pagamintas iš švelnių Medžiagų, Higienos, Apima 1 Apple Corer ir 4 Keičiamomis Geležtėmis, Virtuvė Įtaisą.

2.Daugiafunkcinis Pjoviklis: 5 1 slicer vaisių ir daržovių, keičiami peiliukai, kad atitiktų jūsų pjovimo reikia, gali core ar duobę, obuoliai, gali padaryti bulvytės arba supjaustykite bulves.

3.Greitai Cutter už Kiekvieną Namuose: tiesiog paspauskite, jūs galite gauti griežinėliais, skiltelėmis arba juostelėmis daržoves ir vaisius.

4.Ergonomiškos Rankenėlės: tvirtos rankenos gali apsaugoti jūsų rankas nuo aštrių ašmenų; taip pat tai yra stiprybė-įrašyti naudojant.

5.Keičiamos Geležtės: skirtingos pjovimo geležtės geresnio maisto tvarkymo darbo.

Specifikacija:

Elemento tipas: Rankinis Juostelės Čioperis

Medžiaga: 410 Nerūdijančio Plieno/Danga/430Satainless Plieno

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: 400g

Pakavimo sąrašas:

1 set x Instrukcija Juostelės Chopper(5vnt)

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą, kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės!

Žymos: cutter svogūnas, bulvių slicer, bulvių skustukas, mini virtuvė, skustukas, corer, "apple" smulkintuvas, "apple" pjovimo peilis, vaisių skustukas, "apple" cutter nerūdijančio plieno

Panašūs produktai