Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

MUCHKEY Automobilio Galinės bagažo skyriaus Kilimėlis "Jaguar" XE 2017-2019 F-Tempas 2017-2020 E-Tempas 2018-2020 XJ 2011-m. Gumos TPE bagažo skyriaus Kilimėlis

€88.80 €36.41
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Svoris: 2.5KG
  • Spalva: juoda
  • Medžiagos Tipas: Guma
  • Užpildymo Medžiaga: Sintetinio Pluošto

Nauja

- +

Priėmimo bagažo skyriaus kilimėlis -esame profesionalus

Sukurta siekiant suteikti visišką apsaugą kamieno, kilimėliai gali veiksmingai užkirsti kelią purvo, smėlio, purvo, lietaus, sniego ir nuotekų kad jūsų automobilis švarus ir nesugadintas visais metų laikais.Papildomų storis kilimėliai gali atlaikyti sporto įranga, sodo reikmenys, sunkiasvorių krovinių, įrankiai ir t.t.

Apie specialių automobilių kamieno kilimėliai:

Tinka Jaguar XE 2017-2019 (netinka transporto priemonei su Technologijų Paketą.)

Už "Jaguar" F-Tempas 2017-2020 (netinka modelis įrengti neprivaloma, pilno dydžio atsarginis ratas.)

Už " Jaguar E-Tempas 2018-2020

Už " Jaguar XJ 2011-2015 m.

1.Originalus automobilio duomenys ir matmenys yra tikslūs ir nuoseklūs.

2. Aukštos kokybės TPE medžiagos, magistralinių saugojimo kilimėlis yra pagamintas iš aukštos kokybės TPE medžiagos, netoksiškas ir beskonis, ir negali pakenkti žmogaus kūno ir naminiai gyvūnai

3. Nulio ir dėvėti, atsparus smūgiams, vandeniui, dulkėms, šiukšles, skalbti, lengva prižiūrėti.ilgalaikis

4. Juoda spalva, forma, 100% su originaliu automobilio išvaizda yra natūralios ir patogiai

5. Pagamintas pagal ISO 9001 įrenginius, užtikrinti geros kokybės, jokio kvapo, jokio toksiškumo,

Pastaba:

1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

2. Prašome patikrinti, ar šis elementas gali tilpti į savo automobilį prieš perkant .

Kaip Apmokėti?

1.Mes tiesiog priimti alipay dėl Ervera.lt, galite mokėti kredito krepšelį, tai ne problema.Kaip žinome,alipay suteikia galimybę siųsti mokėjimą, greitai ir saugiai internete.

Kaip pateikti?

Mes tik laivas elementą prie adresą Ervera.lt.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir siekinys.Jei norite mums siųsti kitu adresu, prašome pakeisti teisingą adresą Ervera.lt prieš jums mokėti.

Apie Pareigas ir išmuitinimo Mokesčius

Kaip žinome,ir muito mokestis turi būti sumokėtas už kiekvienos prekes, jei prekės yra atidarytas ir patikrinta muitinės jūsų šalyje.Mūsų kaina neapima Muitų, pridėtinės Vertės Mokesčių, Muitų, Mokesčių ir kitų rinkliavų.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš pateikdamas užsakymą.

Jei prekė grįžta mums dėl pirkėjas atsisako sumokėti šiuos mokesčius,mes negali siųsti jį jums dar kartą, išskyrus atvejus, kai pirkėjas baigia tie mokesčiai.

Jei jūs norite mums padėti jums sumažinti muitų mokesčių, prašome susisiekti su mumis ir pasakykite mums, kiek vertę, turi būti pažymėti sąskaitoje faktūroje.tada mes bus daryti, kaip tai, ką sakė.

Kaip stebėti?

Mes siūlome laivybos numerį ir jums po to, kai mes išsiųsti elementą prie jūsų.jūs galite sekti šio siuntos numerį 3-5 darbo dienas Kinijoje Po svetainę.Jis sakė, kad mes turime išsiųsti šį elementą prie jūsų.Jūs taip pat galite sekti šio siuntos numerį Po svetainę iš savo šalies po to, kai šis straipsnis buvo išvežtas iš kinijos muitinės.Jei pastebėsite, kad jūs galite ne stebėti šį laivybos numerį post svetainėje savo šalies, gal pašte nebuvo įkelti laivybos informaciją į svetainę ar ji yra atidėtas įkelti,bet jis vis dar yra laivybos dabar.Nesijaudinkite, nieko.

Kaip grąžinti?

Mes priimame grąžinti šį daiktą, jeigu jums tai nepatinka, po to, kai jūs jį gauti.Tačiau jums reikia mokėti siuntimo išlaidų, kai jums siųsti jį atgal.Mūsų grąžinimo adresas yra parašyta Ervera.lt, todėl prašome siųsti elementą atgal į mūsų teisingą adresą.Jei jūs negalite rasti tai, prašome susisiekti su mumis,tada mes bus suteikti jums išsamią informaciją apie mūsų adresą.

Kaip grąžinti?

1.Mes grąžinsime VISĄ jūsų mokėjimas NĖRA PASITEISINIMAS, jei jūs negalite gauti šį elementą pabaigoje.

2.Mes grąžinsime VISĄ savo mokėjimo wiht NE pasiteisinimas, jei šis straipsnis yra pažeistas arba skaldyti laivybos procesą.

3.Mes grąžinsime VISĄ savo mokėjimo wiht JOKIŲ pasiteisinimų, jei šis punktas negali būti naudojami gerai, bet prašom paaiškinti, kodėl tai nėra naudojamas gerai foto ir video pirmas.

Kaip siųsti?

Jei nenorite, kad mums grąžinti savo mokėjimo, jūs galite užduoti mums išsiųsti naują, į jus vienu METU, tai ne problema.Mes džiaugiamės galėdami daryti, kol būsite patenkinti.

Jei sunku jums gauti USD mokėjimo iš užsienio,jūs galite užduoti mums piktintis nauja,tada mes suteiksime jums naują tracking numerį.Tai ne bėda.

Atsiliepimai :

jei jus tenkina mūsų produktus, prašome man duoti gerų atsiliepimų ir penkių žvaigždučių, ačiū.Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis ir leiskite man žinoti, kas problema yra.Mes padėsime jums ją išspręsti.Nes mūsų tikslas yra :100% klientų pasitenkinimo.

Žymos: jaguar f tempas dvr, f tempas "jaguar", "jaguar" klavišą, anglies varantys, gumos plytelių gumos, jaguar xf, jaguar f tempas accessor, automobilis, jaguar x kilimėliai, jaguar marškinėliai

Panašūs produktai