Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Multfunctional Valymo Pasta Virtuvės Plieno Buitinių Įrankių Valiklis Valymo Ekranėlyje Rūdžių Ir Puodą Skalbimo J8N0

€1.19 €0.70
  • dydis: 5g 10g 15g 90g
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Valymas

Nauja

- +

Aprašymas:

100% aukštos kokybės

Dėka savo labai efektyvi formulė, šis kremas suteikia all-in-one sprendimas valyti, blizgesį ir apsaugoti savo metalo turtą.Pašalinus visus defektus, ji paliks gilų blizgesį ir yra ilgalaikės, apsaugos ir anti-rust ypatybės.

Dėl jo ne abrazyvinių savybių, ji yra visiškai saugūs, ir ne kenkia, bet metalo gaminiai, todėl jis plačiai taikomas vario, žalvario, gryno sidabro, aliuminio, nerūdijančio plieno ir net aukso.

Nedelsiant, ir saugiai pašalinti rūdžių, oksidacijos, rūdžių ir pan.

Švarus, lenkijos ir saugoti, kai Jis yra plačiai naudojamas vario, žalvario, chromo, sidabro, aliuminio, nerūdijančio plieno, aukso, ir tt.

Neturi aštraus kvapo.

kryptis:

Dažai šiek tiek ant metalinių objektų, Nuvalykite su šluoste

specifikacija:

Dydis: 5g,10g,15g,90g

Galingas tipas: galingas ir greitas poliravimo ir valymo, gali būti naudojami daugumoje scenų

Švarus tipas: prabangiau, daugiau poliruoti, ryškesnis, tinka vertingus daiktus, aukso ir sidabro papuošalai, amatų papuošalai, laikrodžiai, krepšys sagtys ir pan.

Pirmą kartą naudojant stiprų tipo, nuvalykite nuo rūdžių, ir tada naudokite švarų tipas lenkijos paviršiaus šviesesnis, ir bendras poveikis bus geresnis.

Pastaba: Visi sklandžiai ir kietų paviršių, gali būti naudojamas, kitaip šiurkščiai ir minkštas paviršius turėtų būti naudojami atsargiai; dažų ar kitų padengtas paviršius turėtų būti naudojami atsargiai siekiant išvengti apliejimo juos išjungti.

Į paketą įeina:

1pcs x Metalo lenkijos Kremas

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Žymos: spong, gm nuo rūdžių, kabintis kino wrap, automatinis mėsos slicer, sodo terasa, cleaner virtuvės spray, alfa romeo kaukė, gamtos virtuvės nuriebintojas, p lytis, cutter veget

Panašūs produktai