Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

720°Universalus Splash Filtras Maišytuvas Purškimo Galvutė Stabdžių Splash Filtras Maišytuvas Vaikų Kilnojamojo Virtuvės Čiaupo Vandens Taupymo Purkštukas, Purkštuvas

€8.56 €6.08
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: isfriday
  • Modelio Numeris: 720° Splash Filtras Maišytuvas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Aeratoriai
  • Medžiagos: Vario, ABS

Nauja

- +

SKALBIMO SAVO VEIDĄ IR GARGLING NIEKADA NEBUVO PAPRASČIAU!

Lengvai pasukite vandens lizdo ką tik norite! ✅ Dviejų rūšių vandens išleidimo sukamieji jungikliai ✅ Splash-įrodymas, vandens ✅ Mūsų Universaliųjų Splash Filtras Maišytuvas apima keturių sluoksnių ju filtras, norint pašalinti priemaišas. ✅ Tinka labiausiai maišytuvai:universali sąsaja, taikomą labiausiai maišytuvai namuose.Pagrindinės Savybės

PATOGUS:

Sukite vandens išleidimo 720°,nebeturi problemų tradiciniu maišytuvas su fiksuoto kampo ir ribotą erdvę.Mūsų Universaliųjų Splash Filtras Maišytuvas turi keturių sluoksnių ju filtrą,Jis gali filtruoti priemaišų, pvz., kietųjų dalelių į vandenį, nesijaudinkite apie vandens saugą!

DVIEJŲ RŪŠIŲ VANDENS IŠLEIDIMO REŽIMAS:

Su splash-įrodymas, vandens režimas ir stiprus flush režimu.Splash proof vandens režimas tinka skalbti veido, rankų, burnos skalavimo skystis ir pan.Stiprus paraudimas režimas tinka plauti daiktus,greitai decontaminates.

SAUGUS NAUDOTI :

Mūsų Universaliųjų Splash Filtras Maišytuvas turi keturių sluoksnių ju filtrą,Jis gali filtruoti priemaišų, pvz., kietųjų dalelių į vandenį, nesijaudinkite apie vandens saugą!

PATOGUS DIZAINAS:

Splash filtras maišytuvas pristatomas oro į vandens srauto gaminti didesni ir šviesesni srovė, kuri yra MINKŠTA LIESTI, o NE PURSLŲ.Tinka restoranas, skalbykla & kieme.

PRAMONINĖS KOKYBĖS KOMERCINĖS PAREIGA:

Tvirtas Vario, ABSbody už papildomą patvarumą ir ilgaamžiškumą.Šis straipsnis taip pat apima sustiprintą dvigubo sandarinimo žiedo vožtuvai, kurie užtikrina, kad visi nutekėjimas būtų užkirstas kelias.

PLAČIAI TAIKOMA):

Puikiai tinka plauti savo veidą, gargaliuoti ir daro patiekalų ir pan.

KAIP ĮDIEGTI:

Specifikacijos

Medžiagos

Vario, ABS

Produkto svoris Svoris su Pakuote: 108G

Gaminio Dydis

(L x W x H)

Gaminio Dydis : 15 × 8 × 5cm / 5.9 x 3,1 × 2inches

Pakuotės Turinys

Universalus 720° Splash Filtras Maišytuvas × 1 Pastaba

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Žymos: maišytuvas virtuvės, pažįstami, bakstelėkite antgalis, mop su purkštuvu, virtuvės organų, maišytuvas, 720 maišytuvas, maišytuvas kriauklei, žalia vandens čiaupas, virtuvės bakstelėkite

Panašūs produktai