Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Kempingas Vario Plaktukas, Lauko Kempingas Palapinė Nešiojamų Nagų Stovykla Nagų Nagų įrankiai, Kamščiatraukis priedus Plaktukas prekių Plaktukas Gro Q0K5

€10.64 €7.34
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Kišenė, Multi Įrankiai
  • Prekės Pavadinimas: CLS

Nauja

- +

Aprašymas

100% brand new ir aukštos kokybės

Medžiaga:nerūdijantis plienas+aliuminio lydinys

Dydis:30.5 cm*9cm

Svoris:349g

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Ypatybė:

Lengva naudoti ir nešioti palapinė plaktukas: galvos yra pagaminti iš nerūdijančio plieno rankena.Aliuminio lydinio labai sumažina gaminio masės, ir jis yra lengvas ir nešiojamų.

Patvarumo ir pastovumo: Pagaminti iš didelio stiprio nerūdijančio plieno, patvarumo ir pastovumo, ji gali būti pakartotinai daug kartų.

Dvejopo naudojimo dizainas: jis gali Ne tik atidaryti alaus butelį dangteliu, bet taip pat jis gali būti naudojamas priemones, tokias, kaip vinys.

Elastinės virvės pabaigoje: Jis yra lengvas nešioti ir pakabinti bet kurioje padėtyje, kuprinės, palapinė, ir tt.

Graži išvaizda: Pagamintas iš aliuminio lydinių, nerūdijančio plieno, išvaizda yra puikūs.Tai yra geriausias pasirinkimas asmeniniam naudojimui.

Pastaba:

Kadangi skirtingi kompiuterių ekranas įvairių spalvų, spalvų faktinių elementų, gali būti šiek tiek skiriasi nuo pirmiau minėtų vaizdų.

Kadangi dydis yra matuojamas rankiniu būdu, bus klaida 1-3 cm, prašome don ' t mind

Pakuotė:

1 vnt plaktukas

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Have a nice day!

Žymos: plaktukas multitool, stovykla plaktukas, 2mm kulka, baterija kamščiatraukis, atnaujinti, mažas plaktukas, makita, chuck, žalvarinis plaktukas, PUBG

Panašūs produktai