Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Nerūdijančio Plieno Sūrio Trintuvė Pasukimo Chopper Daržovių Smulkintuvas Salotos Peilis Multi-Naudoti Vertus Tarka Šlifuoklis 5 Peiliukai

€38.64 €32.85
  • Vaisių Ir Daržovių Įrankiai Tipas: Smulkintuvams & Filtr
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 1 Sūrio Trintuvė 5 Keičiamosios Geležtės
  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Tipas: Vaisių Ir Daržovių Įrankiai
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

Nauja

- +

Nerūdijančio Plieno Sūrio Trintuvė Pasukimo Chopper Daržovių Smulkintuvas Salotos Peilis Multi-Naudoti Vertus Tarka Šlifuoklis 5 Peiliukai

Įrankiai Tipas:Sūris Graters; Ji ateina su 5 skirtingų būgnai, geležtės, kurių dėka tarka būti daugiafunkcį virtuvės įrankis.Jūs galite keisti maisto prabos per vartojami skirtingi peiliukai sutarkuokite sūrį, daržoves, riešutus ir pan.

Maisto klasės: sūrio trintuvė sudaro nerūdijančio plieno ašmenys.paviršius yra suklastoti ir poliruoti.Jis yra patvarus,ne korozijos ir ilgą tarnavimo laiką.Nerūdijančio plieno tarka niekada rūdys, ir net ne didelis indų, temperatūra, tvirtas saugojimo konteinerių nėra lūžio, deformuoti arba išlydyti.

Daugiafunkcinis: Tai yra universalus maisto trintuvė virtuvėje, ne tik sūrių, bet taip pat vaisiai ir daržovės, pavyzdžiui, bulvės, agurkai, citrinų, obuolių, apelsinų ir įvairių vaisių, taip pat imbieras, česnakai, riešutai, šokoladas ir daug prieskonių.

Lengva valyti ir plauti indaplovėje.Specialus dizainas leidžia lengvai išvalyti ir neturi aklaviečių.Jūs galite įdėti ją, indaplovė ir sausa, ji po valymo.Tačiau, atkreipkite dėmesį, kai skalbimo groteles ranka.Rekomenduojame dėvėti sumažinti atsparios pirštinės.Būtina turėti virtuvė svarbi kiekvienam namų maisto ruošimo entuziastai.Taip pat didelis, kaip dovana.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 22.4x10.1cm

Pakuotės Turinys:

1 * Sūrio Trintuvė

5 * Keičiamosios Geležtės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: sūrio kiaurasamtis, mėsos peilis, būgnai daržovių cutter, cutter svogūnas, būgno slicer, vaisių malūnas, sūrio cutter, rankinis smulkintuvas, tarka virtuvė, Sūrio Trintuvė

Panašūs produktai