Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Tinka Vyrams Ir Moterų Daugiafunkcinis Gimdos Kaklelio Massager Protingas Suspausti Elektros Kaklo, Pečių, Stuburo Masažas, Priemonės

€51.59 €24.25
  • Feature4: reabilituotas ir reabilitacija
  • Prekės Pavadinimas: Lemecima
  • Feature2: Masažas Produktus
  • Feature5: Peties Įtvaras
  • Feature1: massager elektrodai
  • Prašymas: KAKLO
  • Feature6: kaklo ištiesinimo priemonės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
  • Feature3: kaklo masažas

Nauja

- +

Tinka Vyrams Ir Moterų Daugiafunkcinis Gimdos Kaklelio Massager Protingas Suspausti Elektros Kaklo, Pečių, Stuburo Masažas, Priemonės

Aprašymas:

Spalva: # 1, # 2, # 3

Medžiaga: PC, silikono

Baterijos Informacija: 450mAh

Įėjimas: DC / 5V

Maksimali galia: 5W

Gaminio dydis: 14.2*13.8*4.2 cm

Produkto savybės: madingas

Pastaba: Prašome atidžiai perskaityti instrukciją prieš naudojimą.

3 Rūšių masažo režimai, 15 įvairaus intensyvumo reguliavimas, kad pasiekti savo įvairių masažo poreikius.Pažangios simuliacijos dirbtinių masažo technika, kuri gali būti laisvai pasirenkami pagal asmeninius pageidavimus.

Laiko funkcijos: Po produktas yra įjungtas, jos automatiškai išsijungs po 15 minučių nuo normalaus naudojimo.Kai produktas yra įjungtas, kai produktas yra ne nešioti paprastai, produktas bus automatiškai išsijungia po 3 minučių apsaugoti jūsų saugumui.

Šildymo funkcija: Kai šildymo funkcija yra įjungta, su nuotolinio valdymo pultu, dviejų elektrodų pagalvėlės produktas bus kaista, palaipsniui pasiekti 42 ° C, per dešimt sekundžių, ir stabilizuotis maždaug 42 ° C.

Tylus triukšmo mažinimo dizainas: produktas iš esmės neturi skambėti, kai darbo, ir neturi įtakos miego ir nieko, kad reikia tylioje aplinkoje.

Oro pagalvė kaklo apsauga: tais atvejais, Kai produktas yra sąlyčio su abiejų kaklo pusių, yra minkštos pagalvės, ir pats produktas yra labai lengvas, todėl jums patogiau nešioti, ir nėra jokios prasmės svorio per nešioti visą dieną.

Kilnojamasis elektrodų pagalvėlės: Skirtingai nuo kitų elektrodų pagalvėlės iš massagers, mūsų elektrodų pagalvėlės gali automatiškai reguliuoti savo fizinę veiklą, kai jūs jį naudoti tinkamai, kuri sumažina spaudimą į kaklą ir leidžia patogiau naudoti.

Pritaikyta: madinga išvaizda, panašaus dizaino laisvų rankų įrangos, trunka jus, kad jus priešakyje tendencija.Tai puikus jūsų kasdienio apranga.

Žymos: pažangi krūties massager, mini gimdos kaklelio massager, vibro gimdos kaklelio massager, elektromagnetinio gimdos kaklelio massager, smart gimdos kaklelio masažas, smart gimdos kaklelio massager masažas, pleistras, gimdos kaklelio massager, kaklo slankstelio massager, karoliai gimdos kaklelio massager, maxkare gimdos kaklelio massager

Panašūs produktai