Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Patogus Plaukų Šepetys Lenktas Liejo Teptuku Greičiau Smūgis Džiovinimo Irklas Medžiaga Šepetys Šlapias Sausas, Garbanotas Storio Tiesūs Plaukai

€4.38 €3.50
  • dydis: hair brushes
  • Elemento Tipas: Šukos
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Šukos

Nauja

- +

Svoris: 72g

Dydis: 24 * 6.8 * 2.5 cm

Medžiaga: plastikas

Naudojimas: tinka labiausiai figūros, pvz., sausų plaukų, drėgnų plaukų, garbanoti plaukai, tiesūs plaukai ir pan., bendra vyrų ir moterų

Šernų Šerių Plaukų Šepetį - Į Šernų Šerių Šepetys yra natūralus kondicionierius, kuris padeda skatinti sveiką plaukų, švelniai masažuoti galvos odą platinti natūralių aliejų iš savo galvos į jūsų plauko.

Kokybės Medžiaga - Į liejo plaukų šepetys yra pagamintas iš ABS dervos medžiaga, užtikrinant, kad jis yra patvarus, nors ir yra lengvas.Šeriai ventiliacijos šepetys plaukams lengvai tūptinės per bet kokį plaukų stilių, be traukdami arba braižymo ir yra lengvai valomas.

Raizginys-Nemokamai Šerių Plaukų Šepetį - Pridėti šeriai padeda tūptinės per bet kurį plaukų tipams šukavimas iš painiojimąsi be vargo, masažuoja ir stimuliuoja jūsų odą saugiai ir skatina kraujo tekėjimą apyvartą, kad gali padėti pagerinti plaukų augimą.

Greičiau Smūgis Džiovinimo - Į šerių plaukų šepetys yra žmogiškas ventiliacijos dizainas, todėl šiluma yra geriau paskirstyti per smūgis džiovinimo.Tai padės sumažinti laiką, reikalingą visiškai sauso savo plaukų ir užtikrinti, kad bus ne frizziness ar žalos jūsų plaukams.

Puikus Dizainas - Tai negabaritinių lenktas šepetėlis tinka galvos formai puikiai ir turi daugiau plaukų iš viso.Rankena turi tekstūra neslidus dizainas, kuris neleidžia nukristi lengvai, ir dar kabo skylė, taip pat magneto pridėti jį į kažką patogiai laikyti.

Tinka Visiems Plaukų Tipams - Mūsų vėdinamoje plaukų šepetys tinka visiems.Lenktas plaukų šepečiai ir moterys, ir vyrai lengvai gali dirbti per šiurkščios, ploni, stori ir ploni plaukai, o liejo medžiaga teptukai puikiai tinka tiesus ar garbanoti plaukai.

Žymos: vyrai paddle brush, šunų plaukų šepetys garbanotas, garbanotas plaukų šepetys, irklus šepetys, ultravioletinių plaukų šepetys, profesionalų šukos kreivė, bambuko šukos, ventiliacijos, plastikinių plaukų šepetys, difuzinis plaukų, bambuko hairbrush

Panašūs produktai