Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Kratinys Priemonė, Žirklės Odos Audinio Varantys Pjovimo Peilis Rankų Darbo Medžiagos, Priedai 1 Vnt

€7.92 €4.75
  • Naudoti: Mezgimo
  • Rinkinys Tipas: No
  • Tipas: ŽIRKLĖS
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Tipas Didmeninės: No

Nauja

- +

Pavadinimas: Audiniai peilis Svoris: 103g Peilis korpusas: ABS inžinerijos plastiko +45mm, aukštos kietumas ir aštrių ašmenų, pjovimo objektai, tokie kaip kilimai ir plokščias guminis juostose yra daugiau taupantis ir sklandžiai. 1. Peilis įstaiga yra ultrasonically surištos su ABS medžiaga 2. Įrengta 45mm peilis (SK4 medžiagos, geresnės nei SK5!), lengva pakeisti, kad peilis yra aštrus ir patvarus 3. Įrengta padėties nustatymo saugos ribinių sagtis. 4. Kai pjovimo ir naudojant speciali pjaustymo lenta ar butą, medinės lentos turėtų būti pateikiami apačioje iškirpti objektą.Nenutraukite tiesiai ant stiklo ar marmuro. 5. Nes ašmenys yra aštrūs, atkreipti dėmesį, kad skauda rankas ir naudojimo metu, ir įdėti jį atgal į pakuotės po naudojimo, kuris gali pratęsti jos tarnavimo laiką.

Produkto pavadinimas: Sukasi volelis turas peilis Svoris: apie 106 g Gaminio medžiaga: SKS-7 arba SUS420J2 Produkto savybės: apvalus mentes, aštrus pjovimo briaunų, gali būti įrengta mechaninė kaitlentė ir rankenėlės, tokio pat dydžio peiliai turėtų būti įrengta tokio pat dydžio viryklės rankenėles.Sukasi turas peiliukai gali būti naudojami biuruose, mokyklose, seminaruose, amatai ir pan.Produkto naudojimas: SKS-7 yra daugiausia naudojami pjovimo medžiaga, ji gali sumažinti 8-20 lapų neaustinis audinys, tuo pačiu metu.Disko dydis gali būti parenkami pagal audinio, kuris turi būti sumažinti.Mažas peilis tinka pjovimo ploni audiniai, ir didelis peilis tinka pjovimo ploni audiniai.Supjaustyti storio audinius. (Tas pats pasakytina ir popieriaus pjovimo, ląstelienos pjaustymas, plėvelės pjaustymas, odos pjaustymas, kilimų pjovimo ir kt.) SUS420J2 yra daugiausia naudojami popieriaus pjaustymas.Ji gali sumažinti 5-15 popieriaus lapai tuo pačiu metu.Pjovimo briaunos yra aštrios ir pjovimo neturi atplaišų.Mažas peilis tinka pjovimo plonas popierius.Ašmenys yra labai daug ir tinka pjovimo storio popieriaus. (Jis taip pat tinka pjovimo pluošto, pjovimo juostos, pjovimo kanceliarinės prekės, duonos pjaustymo, karpymo, picos, ir kt.)

Kaip Naudoti

Žymos: colių žirklės, vežimėlio priedai 0, antklodė kratinys valdovai, quilting kratinys valdovai, pastangų žirklės, kratinys valdovas šablonai, už kratinys valdovas, kratinys taisyklės, cutter kratinys, pjovimo kratinys

Panašūs produktai