Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Aukštos Kokybės ABS Perlų Pusė Raundo Flatback Dervos Pearl Klijai Ant Cirkonio Granules, Nagų Dailė ir Amatai "Pasidaryk pats" Apdaila

€1.34 €0.91
  • Rinkinys Tipas: No
  • Modelio Numeris: Puslankiu perlų imitacija
  • Medžiaga: Akrilo
  • Technics: Danga
  • Produkto Tipas: Karoliukai
  • Tipas Didmeninės: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

1.Jeigu jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $170 , free express . 2.Daugiau suma jūsų užsakymą,didesnę nuolaidą gausite.Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės kortelės,Western Union,QIWI,Paypal,Banko Pervedimai.Prašome sumokėti per 7 dienų nuo užsakymo. 1. 100% visų pristatytų produktų, kokybiškai ir pagal griežtus patikrinimo prieš išsiuntimą.Mes stengiamės toavoid bet kokybės problema.Mes retund jums, jei jums grąžinti prekes su 15 dienų nuo jūsų recceipt iš punktų, dėl bet kokios priežasties. 2.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas bus atsakingas forsuch žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes. 1. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena.Ačiū, kad lankotės, sėkmės tiek mums.

Pranešimas

1.Transportas trunka maždaug 16-60 darbo dienų.Būkite kantrūs su savo paketą. 2.Jeigu yra vėluojama su transportu, prašome susisiekti su mumis derėtis ir pratęsti patvirtinimo metu.Jei negaunate ginčo per 60 dienų, nereikia fle adispute per 60 dienų.Susisiekite su mumis ir mes padarysime viską už jus.

3.Jeigu jūs norite grąžinti prekes,turite padengti krovinių .Dėkojame už jūsų supratimą.

Žymos: xr iphone kambarys

Panašūs produktai