Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Custom Siuvimo etiketės / Prekės ženklų, Užsakymą Drabužių Žymas, Medvilnės Juostelę, etiketės, Rankų darbo etiketė (FR007)

€6.77
  • Produkto Tipas: Drabužių Etiketės
  • Etiketės Tipą: Priežiūros Lables
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Medžiaga
  • Prekės Pavadinimas: SILEAGER
  • Funkcija: Eco-Friendly, Galima skalbti
  • Naudoti: Garment, Krepšiai
  • Technics: SPAUSDINTI

Nauja

- +

♥ Užsakymą Medvilnės Juostelę, Etiketės ♥ ♥♥♥ bendras dydis etiketėje pagrindinėje nuotraukoje: 12mm x (40mm + 20mm) iš Viso dydžio etiketė = Medvilnės juostos plotis x (projekto dydis + siuvimo dydis) ♥♥♥ Šios užsakymą drabužių etiketės, išspausdintos ant medvilnės diržas, jie minkšti , dar gana tvirtas;jie nebus išnyks arba fray toli ir gali būti mašina plauti ir džiovinti,100% organinės medvilnės, jie atitinka CPSIA ir puikiai tinka vaikų drabužiams. ♥♥♥ Per kasos prašome nurodyti: 1. palikti pavadinimas, kurį norite spausdinti, ar kas nors iš jūsų teksto langelyje "Pastabos" skiltyje ; Jei turite nuotrauką, galite pridėti jį prie pokalbio 2. Pasirinkite skaičių šriftas norite (paskutinė foto),arba nesirinkite (naudoti šrifto rodomas pagrindinėje foto)

3. Taip pat galite pasirinkti piktogramą, jums reikia Mes atliksime etiketės dizainas, remiantis informacija, kurią pateikiate.Ir paprašys patvirtinti, kad šis projektas yra tai, ką jūs galiausiai nori. ♥♥♥ Mes gali spausdinti savo logotipą, meno kūrinius, arba pasirinktinį tekstą.Jei jūs turite nuotrauką, galite pridėti jį prie pokalbio; jpg ir png yra visos baudos - ne mažiau kaip 300 dpi, Jei norite, dydis ar kiekis ženklas, kad nėra įrodyta, tiesiog atsiųsti man į pokalbį arba prašyti paprotys, kad,aš suteikti pagrįstą pasiūlymą.Mūsų siuvimo etiketės turi tik baltas fonas ir yra ne sumažinti. ♥♥♥ Prašome susisiekti su manimi, jei turite kokių nors klausimų!!!

Žymos: prekės ženklo drabužių drabužiai, mėsos ženklinimą, drabužių etiketės priskirtą šilumos, prekės ženklo sporto drabužis, garsaus prekės ženklo drabužių, drabužių etiketės pritaikyti prekės ženklą galima skalbti, produkto ženklinimo, ženklinimo mašina, drabužių etiketės užsakymą privačių prekės ženklų, custom clothings žymenis etiketėse prekės užsakymą

Panašūs produktai