Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

2vnt 20 cm 8 (coliai) rutulio formos bronzos užtrauktukas metalo užtrauktuką siuvimo PASIDARYK pats maišelis procesas

€1.51 €1.40
  • Modelio Numeris: #3
  • Metalo Tipas: Bronza
  • Produkto Tipas: Užtrauktukų
  • Funkcija: Auto Lock
  • Naudoti: Krepšiai, Garment, Namų Tekstilės
  • Užtrauktukas Tipas: Uždaryti Pabaigos
  • Medžiaga: Metalo
  • Prekės Pavadinimas: TZQFSYJ

Nauja

- +

Name: Bronze metal teether with zipper

Material: nylon audinys and metal teether

Color: 10 colors to choose from as shown

Size: 3#close pabaiga

Ilgis: 20 cm

Packing: 2 pieces

Pristatymo sąlygos

· Mes pristatysime prekes iš nurodytu Jūsų adresu, pristatymo Ervera.lt. Tam, kad jūs galėtumėte gauti pristatymo paprastai, prašome užpildyti savo pristatymo adresą kruopščiai.

· Mes galime išsiųsti prekes per 2-6 darbo dienas po to, kai bus sumokėta. Kiekviena skambinimas turės sekimo numerį savo stebėjimą.

· Nemokamai pristatymo, mūsų standartinė pristatymo būdą-el. paštas Kinijos. Paprastai pristatymas į daugumą šalių užima 10-25 dienas. Tačiau kai kurios šalies ar kaimo regionus, tai gali užtrukti dar ilgiau, nes нечастых авиалиний arba patikrinimų таможней.

· Tuo atveju, jei Turite skubus užsakymas gauti prekes kuo greičiau, ar Paštas Kinijos paslaugų neapima visų jūsų šalyje, galite pasirinkti курьерскую pristatymas per DHL, UPS, TNT, "FedEx", EMS. Apskritai, per UPS visame pasaulyje Express Saver, jūs galite gauti pristatymas per 1-3 darbo dienas po to, kaip mes išsiųsime sklypo, bet tai brangiau; pagal DHL, UPS, TNT, "fedEx", tai užtruks 3-5 darbo dienas, anksčiau, negu jūs gausite pristatymo. Per EMS, tai užims 5-8 dienų į savo vietas.

· Jei jums nereikia gauti prekes per 30 dienų po to, kai mes laivas jį, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai. Mes su jumis, siekiant išspręsti bylą. Prašome pasitiki mumis, mes suteiksime geriausias paslaugas su sąžiningas požiūris.

Mokėjimas

· Jūs galite sumokėti mums per Ervera.lt Escrow per savo banko kortelę. Pilnas apmokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų po užsakymo pateikimo.

· Ervera.lt Escrow yra viena pirmaujančių trečioji-evening interneto platforma mokėjimo.Escrow leidžia saugu mokėti internetu, ar atskleisti iš jūsų kredito kortelės duomenis. Jūs taip pat galite stebėti pristatymą Jūsų užsakymą ir mokamas tik po to, kai jūs patvirtinate, kad jūs turite sklypą.

· Kai jūs darote mokėjimą, jūsų mokėjimą tiesiog išverstas į ESCROW, o ne į mūsų sąskaitą. Prašome įsitikinkite, kad patvirtinkite užsakymą, kai gausite prekes geros būklės.

Informacija apie grąžinama prekė

· Jei prekė pažeista, prašome jų per 10 dienų pakeisti. Prašome nurodyti pakuotę.

· Per 5 dienas, kai prekės yra nesuderinami, netinkamas naudoti arba jie yra sugadinti, bet esate nepatenkinti jais, jūs galite grąžinti prekes jų originalioje pakuotėje ir geras sąlygas 100% grąžinimo, išskyrus kainą, pristatymo ir užmokesčio už tvarkymą.

· Gavusi grįžti, Mes išsiųsime jums grąžinti.

· Atkreipkite dėmesį, kad mes nesame atsakingi už grąžinimo, kurios prarandamos metu, pristatymas. Prašome siųsti grįžti į atitinkamos pakuotės.

Atsiliepimai

· Jei esate nepatenkinti dėl kokių nors priežasčių, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neutrali arba neigiami atsiliepimai. Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kol jūs būsite patenkinti. Žinoma, mes pasiliksime jums teigiamų atsiliepimų ir jūsų pagalbą.

· Jei prekės pristatomi švenčių dienomis, pristatymo terminas bus atidėtas. Jei jūs nepatenkinti, nes transportavimo metu vėluoja, prašome, nepalikite mums neigiamų atsiliepimų, nes tai ne mūsų kaltė. Prašome, parašyk mums, ir mes susisieksime su express " kompanija.

· Mums svarbu, kad mūsų pirkėjai buvo patenkinti. Jei esate patenkintas prekėmis, kurias jūs turite, prašome, nepamirškite palikti mums teigiamų atsiliepimų ir gerų detalius vertinimo pardavėjo. Teigiamų atsiliepimų, mums labai svarbus!

· Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas!

Žymos: metalo užtrauktuką, f2000, ziper, užtrauktukas, slankiklis užtrauktukas, nėriniai užtrauktukas, blackpink mados, pearl užtrauktukas gale, 30 colių užtrauktukas, 90 cm užtrauktukas

Panašūs produktai