Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Pica Slapukus Tešlos Volelį Grotelės Cutter Konditerijos Makaronų Cutter Traukti Net Varantys Peilis, Kepimo Virimo Priemonė, Virtuvės Reikmenys

€4.01 €2.60
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Modelio Numeris: Rato
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Rinkinio Numeris: 1
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Prekės Pavadinimas: waasoscon
  • Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Drop laivyba: Parama

Nauja

- +

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės medžiagų,-Pagaminti iš aukštos kokybės ABS + PP, ir volelio yra patvarus ir perdirbti.

2、Kūrybos virimo konstrukcijos paviršius yra labai praktiška, kai priėmimo žuvų ju modelius ir priėmimo desertų ir pyragų tešlą.

3、Universalus panaudojimas-Idealiai tinka priėmimo sausainiai, sausainiai, šokoladas, duona, pyragai, tortai, picos, ir kt.

4、Lengva naudoti-Jums tiesiog reikia paspausti ant supjaustytos tešlos sukurti tinklo projektavimas, pyragai ir kiti kepiniai.

5、Dovanos Kepėjai-Šie volai yra puikus profesinės konditerijos virėjai, namų kepėjai, restoranų įrangos ir mėgstamą dovanos kepėjai.Sukurti nuostabų pyragas makaronai už pyragas, bet dydis per kelias sekundes.

Aprašymas:

Praktinių geros kokybės makaronai piešimo priemonė yra naujas stilius, paprasta naudoti ir plačiai naudojamas.Jis daugiausia naudojamas už makaronai ir kepimo brėžinys raguoliai, picos, pyrago ir duonos.

Savybės:

1. Aukštos kokybės medžiaga-Pagamintas iš aukštos kokybės ABS + PP, ir volelio yra patvarus ir perdirbti.

2. Kūrybos virimo konstrukcijos paviršius yra labai praktiška, kai priėmimo žuvų ju modelius ir priėmimo desertų ir pyragų tešlą.

3. Universalus panaudojimas-Idealiai tinka priėmimo sausainiai, sausainiai, šokoladas, duona, pyragai, tortai, picos, ir kt.

4. Lengva naudoti-Jums tiesiog reikia paspausti ant supjaustytos tešlos sukurti tinklo projektavimas, pyragai ir kiti kepiniai.

5. Dovanos Kepėjai-Šie volai yra puikus profesinės konditerijos virėjai, namų kepėjai, restoranų įrangos ir mėgstamą dovanos kepėjai.Sukurti nuostabų pyragas makaronai už pyragas, bet dydis per kelias sekundes.

Specifikacija:

Pavadinimas: Pie Slapukas Makaronų Volelis Kepimo Įrankis

Medžiaga: Europos standartas LFGB kokybės plastiko ABS + PP

Svoris: apie 95G

Pakuotės dydis: 12X18X5cm/4.72*7.09*1.97 colių

Pakavimo Sąrašas:

Tešlos Pyragas Roller Įrankis * 1

Žymos: cutter pica, duona cutter ratukai, sargas cutter, tešla grandiklis, tešlą pjovimo volelis mažas, konditerijos varantys, cutter tešlos, metalo tešlos volelio, duona roller, pyragas įrankis

Panašūs produktai