Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

2021 Tic-Tac-Toe Žaislas Puzzle Žaidimas Strategija XO Šachmatų Noughts Ir Kryžiai, Vaikams, Vaikams, stalo Žaidimai, Patalpų Žaisti Pramogos

€0.75 €0.45
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Aprašymas:

-Švietimo Žaidimas, Žaislų: Tai Noughts ir Kryžiai žaidimas tinka vaikams vystyti konkurencingą įgūdžius.Jūsų vaikas taip pat sužinosite pagrindines strategijas, problemų sprendimo ir sprendimų priėmimo įgūdžius, kurių gali būti imtasi siekiant aukštesnio lygio per daugiau sudėtingų žaidimų.Tai taip pat remiasi pasitikėjimą.

-Patogus Mini Žaidimas: valdybos dydį yra tik apie 15 x 15 cm/5.91x5.91in.Mūsų Noughts ir Kryžiai žaidimas yra ne tik tinka šeimos naudojimui.Nesvarbu, kur jūs einate, jūs galite įdėti jį į savo maišelį su jumis.Jūs galite žaisti mini žaidimus traukiniai ir automobiliai, ir atsisveikinti su gręžimo kelionėms.

-Kaip Žaisti: skirtas 2 žaidėjams, vienas, Nulis(O) ir vienas kryželiu (X), paeiliui įveskite savo simboliais 3 3 tinklo.Pirmas prisijungti horizontaliai, vertikaliai ir įstrižai, forma, linija bus laimėti.

-Šalis Žaidimai: Šis žaidimas žaislų rinkinys yra puikus šeimos susibūrimai ir draugų susibūrimai, ir šis žaidimas gali stiprinti santykius tarp tėvų ir vaikų.

Techniniai duomenys:

Puiki Dovana: Tinka gimtadienio dovanos, vaikų dienos dovanas, šalies dovanų, saldainių krepšiai, Kalėdų dovanos ar naudos.

Pakuotė:

1X Tic-tac-toe Noughts

Žymos: vaikas pramogos, kurie yra, ŽAIDIMAS, girtas žaidimas, stalo žaidimas, mokyklos mokytoja, stalo žaidimas playmat, ludo, pav ožkos sūrio picos, šachmatų rinkinys

Panašūs produktai