Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Silikono Gripper Streso Atsarginiais Žaislas Suaugusiųjų Vaikų Autizmas Rankena Žiedas Autizmo Specialiųjų Poreikių Streso Atsarginiais Vaikas Suaugusiųjų Antistresse Žaislas

€1.73 €1.19
  • Prekės Pavadinimas: VKTECH
  • Modelio Numeris: /
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Spa baigsis pirkėjų dėmesį:

jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodą prašome pasirinkti Spa baigsis sandėlyje.

Pašto kodas prasideda 51 /52/ 07 /35 /38.

Užjūrio sandėlyje negali būti pristatytas.

Kitaip mes išsiųsime kad iš Kinijos sandėlyje.

Kitaip mes išsiųsime kad iš Kinijos sandėlyje.

Silikono Nešiojamas Mini Piršto rankenos Streso Atsarginiais Paspauskite Žaislas Pigesniu Rutulio Stūmimo Fidget Autizmo Žaislas Išskleidimo Žaislai Koncentracijos Mokymo

Ypatybė:

Aukštos kokybės medžiagos - įtempių žaislai yra pagaminti iš organinio silicio, aplinkos apsaugos ir netoksiškas.Šie žaislai yra vaikas-saugus ir labiau tinka vaikams nuo 7 metų amžiaus.

Įtempių žaislai - Tai jutimo žaislai taip pat yra geriausia ramina ir stresą malšinančių žaislai, paaugliams ir suaugusiems su didelio streso ar nerimo, ir vaikams ADD arba ADHD ir OKS.

Lengva nešiotis - maži žaislai gali būti laikomi rankoje.Žaislai mini ir nešiojamų, todėl jie puikiai tinka biurų, namų, bažnyčių, bibliotekų, traukinių stotyse, terapijos kambariai ir jutimo kambariai.

Naujovė ir mielas - Šie žaislai mielas modelius, kurie puikiai tinka šeimai ir draugams.

Pareigos:

1. Atitinka ergonomikos; paprasta naudoti įtempių žaislas - PILPOC Slėgio Reguliatorius yra šiandien įdomus įtempių žaislas.

2. Mažas dydis ir šviesos svorio, todėl jūs galite lengvai įdėti jį į kišenę ir nešiotis jį su savimi, kad žaisti su savo draugais ir šeima.

3. Mūsų streso atsarginiais yra pagaminti iš silikono, su sklandžiai gumos paviršius, minkštas gumos mygtukai, geriau valdikliu ir mygtukai, ir aišku, spustelėkite ir nutildymo mygtukus.

4. Įtempių ir koncentracija - puikus dėmesio deficito/hiperaktyvumas sutrikimas, autizmas arba nerimo sutrikimų, puikiai tinka studentams, ir biurų darbuotojams.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Gaminio dydis: 60*60*12mm / 2.4*2.4*0.5 į

Spalva: Geltona, Juoda, Žalia, Violetinė, Raudona, Mėlyna

Svoris: 31g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Rankenos Stresas Reliever

Žymos: spinner vielos, metalo suktuko, karšto akmens, ranka suktuko, lytis shoop, cosplay moteriškosios lyties, anti stresas, kinų sekso žaislas, fidget žaislas, squish

Panašūs produktai