Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Tikslumo Atsuktuvų Rinkinys Magnetinio - Professional 110 1 Varžtas vairuotojas Mini Įrankių Rinkiniai,Remonto Įrankių Rinkinys

€42.28
  • Prekės Pavadinimas: SAVAITES
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Su Rankena, Ar Ne: Taip
  • Pakuotė: 100vnt & Aukščiau
  • Tipas: Tikslumo Atsuktuvas
  • Medžiaga: Chromo-vanadžio Plieno
  • Bitai: daug tipą
  • Funkcija: 110 1 Varžtas vairuotojas
  • Magnetinis: Taip

Nauja

- +

Tikslumo Atsuktuvų Rinkinys Magnetinio - Professional 110 1 Varžtas vairuotojas Mini Įrankių Rinkiniai, PC Repair Tool Kit Mobilusis Telefonas-Planšetinis Kompiuteris-Žiūrėti-Kamera-Akiniai-PC/Kiti Elektroniniai Prietaisai

【MAGNETINIO TIKSLUMO ATSUKTUVŲ RINKINIAI】Multi-funkcija Mini 110 1 tikslumo keičiamos vadovas remonto įrankiai.Lengvas ir kompaktiškas dizainas, ir Tai yra viskas, ko jums reikia taisyti įvairius įrenginius, pavyzdžiui, nešiojamųjų kompiuterių, mobiliųjų įrenginių, laikrodžiai ir akiniai.

【TVIRTAS, PAGAMINTAS】, Kad Atsuktuvas vadovai ir velenai kelių mažų atsuktuvų rinkiniai yra pagaminti iš smūgiams atsparaus chromo vanadžio plieno, kuris yra mišinys lydiniai.Tai labai pagerina atsparumą rūdims, taip pat pakelia sunkesnės apkrovos.Ir kietumas gali pasiekti iki HRC52 56. Visi remonto rinkinys yra per griežta kokybės bandymai ir garantija, ilgai naudoti.

【LENGVA NAUDOTI】Šis spektaklis magnetinio žiūrėti atsuktuvas, pravarde remonto komplektas, priemonės vairuotojas, numatant papildomas lankstaus veleno, kuris gali reguliuoti pratęsimo lazdele iki 2,4 colių(6cm)ir kiekviena atsuktuvas su STIPRUS magnetinis patarimas ir anti-slip.Padėti jums išspręsti problemą priveržti varžtus, kad jūs negalite pasiekti.

【ANTI-STATIC IR MAGNETINIO】 magnetinio patarimas dėl mobiliųjų remontas varžtas vairuotojas yra labai patogu, kai traukiant varžtais arba rikiuojasi varžtai su skyle.Kas tweezer yra padengta atspariu ESD danga, kuri apsaugo nuo statinio žalą elektroniniams komponentams.Į spudgers, kad jūsų atviro darbo lengva.

【PLAČIAI PROGRAMOS】Puikus elektronikos remontas įrankiai kompiuterio, Nešiojamojo KOMPIUTERIO, Mobilieji Telefonai, planšetiniai kompiuteriai, Nešiojamieji, kompiuterių, išmaniųjų telefonų, Papuošalų, Laikrodžių, Akinių, Fotoaparatų , Laikrodžių ir Kitų Elektroninių Prietaisų.

Žymos: imsultated varžtas vairuotojas rinkinys, mažas varžtų rinkinys, paveikslas atsuktuvų rinkinys, hublot tyliausiu rinkinys, rožinė varžtas vairuotojas rinkinys, dewalt varžtas vairuotojas rinkinys, skrudintos atsuktuvų rinkinys, vyrų varžtas vairuotojas, bendrasis atsuktuvų rinkinys, auto atsuktuvų rinkinys

Panašūs produktai