Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Oksfordo Audinio Kibirą Organizatorius Saugojimo Krepšys 42 Kišenės Sodo Rankinių Įrankių Komplektai Nešti Dėklas Sodinimo Krepšelį 45x29cm

€10.65 €6.82
  • Sodo Įrankių Krepšys: Sodo Įrankių Laikymo Maišelis
  • Sodo Įrankių Krepšys Kibiras: Nešiojamų Sodo Įrankių Rinkinį Saugojimo Krepšys
  • Prekės Pavadinimas: alloet
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: oxford medžiaga
  • Modelio Numeris: Sodo Įrankių Krepšys

Nauja

- +

5 Galonų Kibirą Organizatorius Saugojimo Krepšys 42 Kišenės Sodo Rankinių Įrankių Rinkiniai Nešti Dėklas Sodinimo Krepšelį Oxford Medžiaga

Ypatybė:

Organizuoti visus savo įrankius į vieną vietą:

Naudokite mūsų multi-pocket kibirą įrankių krepšys konvertuoti bet kokį standartinį galonų kibirą, į jį būtų lengva vežti įrankių juostos!

Išlaikyti savo purvinas ir išmesti priemones, kad ir tvarkinga, tokiu būdu suteikiant jums patogu ir lengva laikyti vadovas.

42 vidinės ir išorinės kišenės:

Mūsų kibirą įrankis organizatorius gali suteikti jums trumpąją organizacijos, kuriose iš viso 42 kišenės optimalų saugojimo, tokiu būdu išlaisvinant vidaus kibirą vietos kitų daiktų.

Išorinė kišenė leidžia lengvai prieiti prie mažesnių priemonės arba atskirų elementų, išlaikant centras kibirą atviras didelės talpos saugojimo.

Didelė anga, lengva valdyti ir naudoti:

Organizatorius, galite įdėti daug rankinių įrankių ir elektrinių įrankių, 5-galonų kibirą.

Tiesiog įjunkite savo kibirą į savo įrankių rinkinys/maišas, greitai ir lengvai, ir jūs galite transportuoti arba laikyti savo ranką/rankiniai įrankiai ir priedai.

Dėvėjimuisi atsparios Oksfordo audinys ir iš kibirą, maišą:

Padidintas ilgaamžiškumas, jis gali sustiprinti kraštą kibirą, maišą, ir fiksuotojo vadovas plokštės visais streso taškų, tai vidinis ir išorinis kaušas įrankių krepšys gali būti naudojamas bet kokio darbo, bet kuriuo metu.

Specifikacija:

Medžiaga: Oxford medžiaga

Dydis: 45*29cm/17.72*11.42 į

Spalvos: Raudona, Žalia

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Sodo Įrankių Krepšys

Žymos: klein įrankių diržas, elektros įrankių krepšys profesinės, medikas saugojimas, stovykla įrankių krepšys, stanley drobės įrankių krepšys, tool bucket organizer, lauko priemonė, multy įrankis atveju, ponios sodo įrankių krepšys, krepšys įrankis

Panašūs produktai