Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Kewig Motociklo Belaidis Kroviklis, Telefono Laikiklis Greitai Įkrauti Mobilųjį Telefoną Prijungti "Samsung " Iphone", "Huawei" Telefonai Motociklas KETURRATIS, Mobil

€26.44 €17.18
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 1. Universalus motociklas telefono mount Turėtojas tinka beveik visiems Mobiliesiems Telefonams (3.5 colių - 6.5 colio) ir kt.

2. Lanksčios ir 360 laipsnių besisukantis parama, savininkas, gali suteikti jūsų Puikus žiūrėjimo kampas, ir gali grip jūsų telefono tvirtai

3. Kad šis bevielio įkrovimo stovas yra be USB prievado,tik telefonai su bevielio įkrovimo funkcija.Nereikia kabelių ar laidų prisijungti prie jūsų mobilaus telefono,ne messing up kabelį, o žirgais.

4. Įvesties svyruoja nuo 12V iki 24V,išėjimo max 15W.Visuotinai suderinamas DC 12-24V motociklas, ATV,sniego,triračiai motociklai,motoroleriai ir kt.

5. Lengva įdiegti, stabilus ir patvarus.Ji apima motociklo telefono turėtojas pagal galinio vaizdo veidrodis&Rankenos laikiklis (Pastaba: Prieš naudodami, įsitikinkite, kad varžtai ant atramos yra sugriežtinta).

Suderinamumas:

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e / P9+ / P9 / S8 / S8+ / S7 edge / S7 / 9 Pastaba / Note 8

"iPhone" XS Max iPhone / XR / iPhone XS / "iPhone" X iPhone / 8 / "iPhone" 8 Plius

dėl LG G10 / G3 / G2 / G7 / G7+ / V30+ / V30 / V35

Sony Z3V / Z4V / Xperia / XZ2 / XZ2 Priemoka

Pikselių 3 / Pixel 3 XL

Lenovo MotoZ

kitų mobilieji telefonai su bevielio įkrovimo funkcija

Medžiaga:Nerūdijantis plienas PC + ABS

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 * Įkrovimo mobiliojo telefono laikiklis

1 * Veidrodis bazės

1 * Plastikinė įvorė

1 * Saugiklis

1 * Hex raktas

2 * Kabeliui

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Mūsų parduotuvėje yra daug produktų,galite spustelėti šį nuorodos:

https://Ervera.lt/store/5029034?spm=5261.11152143.header.29.147f3e5fRl9F10

Kreipkitės-mums :

Jeigu jus domina mūsų produktai, ir jūs turite kokių nors problemų su juo, jūs galite susisiekti su mumis prekybos vadybininkas, e-mail, ir telefonu.

Apie nagrinėjimo laiką ir pristatymo laiką:

a.Turime 1-3 dienas apdoroti jūsų užsakymą (tikimės, kad švenčių dienomis).

b.Pristatymo laikas apie 5-10 darbo dienų.

c.

Prašome atkreipti dėmesį, kad stebėjimo informaciją ir pristatymo laiką.Kartais kurjeris paliks jums kortelę, jei esate ne namuose, tada jums reikia susisiekti su kurjerių kompanija sau.

Apie gaminio pakuotę ir kokybės :

Prašome patikrinti, elementas, matomas per kurjerį.Jei yra kokių nors problemų su paketu, prašome imtis nuotraukas pažeistų langą ir punktas ne vieną kartą, kaip įrodymus.Ir susisiekti su mumis laiku.It ' s svarbu taikant kompensaciją už jus.

APIE ATSILIEPIMUS :

Atsiliepimai mums yra labai svarbus, todėl, jei jūs turite gauti elementą ir patenkintas, prašome palikti teigiamų atsiliepimų, ir mes taip pat gali tai padaryti.Jei nesate patenkintas su juo, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą, prašome leiskite mums sužinoti pirmas, ir mes galime jums padėti išspręsti šią problemą, kol jūs patenkintas.

Žymos: pov telefono turėtojas, smart apyrankę su kalbėti grupė, 125cc kinijos quad, gl telefono turėtojas, shineray, cfmoto jungiklis, garbė, lasy telefono turėtojas, ayl telefono turėtojas, e5787 huawei

Panašūs produktai