Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Šuo Silikono Guma Pet Balionėlis Šepečiai Šunų&Viliojimo CatsShower

€3.97 €3.22
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Šepetėliai
  • Šerių ilgis: 1.6 cm
  • dydis: 8.885.7cm
  • Spalva: greenpinkyellow (pasirinktinai)
  • Medžiaga: Silikono, Kita

Nauja

- +

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Mūsų šuo masažo šepetys yra pagamintas iš minkšto silikono šeriai, kurie nepakenks jūsų šuniui, tačiau bus " švarus ją tik kaip efektyviai!Puiki sąveika jums ir jūsų šuniui masažą savo odą, pašalinti dulkes, laisvas ir praliejimo savo plaukų.

Su šampūnas pilstymo dizainas, Pet Brush gali ne tik leidžia greitai ir kruopščiai plauti jūsų augintiniai, bet ir masažuoja odą siekiant pagerinti kraujo apytaką, suteikia jūsų šuniui labai patogi vonia.

Specialiųjų ne slydimo rankenos dizainas siūlo jums patogią suvokti, kada praustis po dušu savo šunį.Tiesiog išspauskite šiek tiek ir šampūnas gali lengvai išeiti, kuris yra gana patogus ir išsaugoti daugiau naminių gyvūnų šampūnu.

Tiesiog atidarykite dangtelį viršuje, kad galite išvalyti šepečiu lengvai ir greitai po to, kai patogiai vonioje ir jūsų šuo.

Puikiai šunims ir katėms, kurių visų dydžių ir trumpų plaukų tipams, Asmens Priežiūros, taip pat.Šampūnas pilstymo prisitaiko visų rūšių skysčių, ypač specialios priežiūros šampūnas, kuris produktas bus gera daryti veiksmingumo priežiūros šampūnas.

Maudymosi Instrukcijos:

1.Nuplaukite jūsų šuo pirmą

2.Atidarykite dangtelį ant pet brush ir užpilkite šampūno į jį

3.Pradėti nuo kaklo, ir dirbti atgal link liemens ir kojų

4.Šepetys į kuria kryptimi norite plaukai auga (tai apsaugo nuo plaukų įaugimo ir dirginimas)

5.Nuplaukite ir pakartokite!

Pastabos:

1.Prašome įsitikinkite, kad jungiklis, vonios šepetys buvo sugriežtintos siekiant išvengti nuotėkio šampūno, o naudojant.

2.Išvengti gauti vandens iš savo šunų ausis!Šuns ausys yra labai jautrios infekcijos ir dirginimas-kai kurie veterinarai net rekomenduoti, švelniai pateikimo medvilnės kamuoliukus į ausis, prieš maudymosi.

3.Jei jūsų šuo yra apie tai baimės "šlapias šuo purtyti," tiesiog turėti pagrindo jam ant kaklo ir jis bus labiausiai tikėtina sustabdyti, kol jis prasideda!

dydis: 8.8x8x5.7cm

Medžiaga:Silicio dioksido gelis

spalva:Mėlyna Žalia/Rožinė/Geltona

Pakuotės Turinys:

1 x Pet vonios šepetys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: jw cat brush, proffesional kačių šepetys, textile cat brush, žalios kačių šepetys, tooth cat brush, pandada kačių šepetys, pink cat brush, blush cat brush, cartoon cat brush, pertian cat brush

Panašūs produktai