Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

120pcs Efektyvus Formulė Skalbimo miltelių Lapas Koncentruotas Skalbimo Milteliai, Skalbimo Mašina, Skalbinių Cleaner Valymo Tabletės

€4.37 €3.06
  • Feature2: lavanderia
  • Feature8: Skalbimo Miltelių,
  • Feature3: lavanderia
  • Modelio Numeris: 0028, Nauja Formulė, Skalbimo Miltelių,
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Feature4: Skalbimo
  • Feature7: skalbimo milteliai skalbti mašina
  • Kiekis: 120pcs
  • Funkcija: Skalbimo milteliai
  • Feature6: ploviklių
  • Naudoti: Valymas
  • Feature5: machine a laver
  • Feature1: Skalbykla

Nauja

- +

120pcs Veiksmingas Naujas " Formulės Skalbimo miltelių Lapas Koncentruotas Skalbimo Milteliai, Skalbimo Mašina, Skalbinių Cleaner Valymo Tabletės

Aprašymas:

Tirpumas:Visos medžiagos formulė gali būti visiškai ištirpsta vandenyje, todėl skalbykla, lapas po tirpinant vandenyje kūnas yra visiškai aiškus.Nebus jokių medžiagų likučių apačioje, skalbimo mašina.

Masto problema:ilgai vartojant, šis produktas bus ne gaminti mastu.

Pelėsių problema:formulė neturi krakmolo, kitų žaliavų formulėje taip pat nebus rodomas, supeliję.

Likęs medžiaga:Visos medžiagos formulė visiškai tirpstanti vandenyje, todėl negali likti ant drabužių.Todėl drabužiai turi švaros ir daržovių, kaip nauja.

Žaliavos skaidomumas:Visos medžiagos, formulė gali būti visiškai nualinta gamtinę aplinką.Poveikio aplinkos tarša-nemokamai.

Ypatybė:

Šis produktas, be fluorescencinė medžiaga, be fosforo, netoksiškas, Vidutinis PH, didelės koncentracijos, lengvai nuplaukite, patogu nešiotis, lengva kontroliuoti dozę.Šį produktą galite ištirpinti vandenyje dėmių irimas, kad būtų pasiekti nukenksminimo švarus poveikį.Šis produktas negadina drabužių pluošto, kad rūbus kaip naują ilgą laiką.

Lengva nuplauti:Gera

Nukenksminimo sugebėjimas:Reach nacionalinio lygio skalbimo miltelių,

Rekomenduojama:

1 lapas gali plauti 8-10vnt,pridėti 1/2 arba 1 lapas labai nešvariems skalbiniams.

Kaip naudoti(staklių):

1 žingsnis: Įdėkite drabužius viduje plovimo

2 žingsnis: Vieta plovikliu, lapas (- ai) apie drabužius

3 žingsnis: Pradėkite plovimo

Jei norite plauti rankomis, lapų skaičius gali būti parenkamas pagal skaičių drabužius.lapas gali būti pažeista, paprasta naudoti ir lengvai atlikti.

Pakuotė:

120Pcs skalbimo miltelių lakštai

Atsiliepimai Ir Paslaugos:

1) Mūsų tikslas yra suteikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija.Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

2) Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų.Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga.Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių diena).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Mokėjimai:

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą.

2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

Prekių Pristatymas Ir Įteikimas Terminas:

1) Daiktų, bus pristatomi per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo.

2) prekės yra vežamos per ekonomikos pašto (mes atsiųsime savo paketą nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių per 10 45 darbo dienas.

3) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, tai gali užtrukti iki 45 dienų.Jei jūs negalite gauti ją po 60 darbo dienų.Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos.

4) Laivybos gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų.Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

5) reikia pažymėti, kad klientas iš ITALIJOS ir Brazilijos, dėl savo šalies griežtai UŽSAKYMĄ politikos MERCHANDISES iš Rytų Azija, pristatymo greitis gali būti labai vėluoja .

6) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą.Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

7) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

8) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Žymos: xs 650 įsiurbimo kolektorius

Panašūs produktai