Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Lazerio Elektroninių Akupunktūra Pen Terapija Gydo Masažas Pen Kūno Taškas, Masažas Dienovidinio Energijos Pen Paramos Skausmas Įrankiai

€7.81 €6.24
  • Prekės Pavadinimas: U-Kiss
  • Funkcija 1: Efektyvus, ūmus ir lėtinis fizinis skausmas
  • 2 funkcija: petį/kaklą/pėdų/šlaunies massagee
  • Funkcija 5: Akupunktūra Taškų Pen
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: Įstaiga
  • 4 funkcija: Dienovidinio Energijos Pen
  • 3 funkcija: atgal/arm/wais/pilvo masažas

Nauja

- +

Lazerinė Akupunktūra Pen Elektroninių Terapija Gydo Masažas Pen Kūno Taškas, Masažas Dienovidinio Energijos Pen Paramos Skausmas Įrankiai

Savybės :

1. Didelio efektyvumo magnetine pakaba, akustinių bangų variklis: Šį produktą sukūrė aukšto efektyvumo magnetine pakaba, akustinių bangų varikliu, kuris gali saugiai ir veiksmingai pro aktyvus, aišku, visokių priemaišų dienovidinio nusodinimo ir blokuoti bendrą, ir gali skatinti vibracijos epidermį ir pakoreguoti kūno imunitetą.Ir nervų sistemą.

2. Multi-funkcija masažas galvos: Šis produktas turi tris masažo galvutėmis, kurios gali suteikti jums įvairias masažo jausmus.Kai lazerio tipas naudojamas jėga yra didesnis ir efektas bus geresnis; kai masažas tipas yra naudojamas, kontaktai kūno plotas yra didelis, o stiprybė yra gana minkštas; į acupoint tipo gali palengvinti spustelėkite tašką, kiekviena dalis, ypač tinka holografinis akupunktūra taškų.

3. Devynių greičio režimas: Šis produktas yra devynių greičio režimas-nuo mažo iki didelio impulso intensyvumo, todėl jūs galite reguliuoti pagal savo poreikius, kas yra patogiau.

4. Pažangi automatinė dažniais: Šis produktas palaiko protingas automatinis judesio funkcija, todėl ji gali atlikti tiksliai, fizioterapija ir geresnės sveikatos priežiūros poveikį.

5. Aukštos kokybės vandeniui: Šis produktas yra aukštos vandeniui reitingų, palaiko kūno plovimo, yra patvaresni, ir turi ilgą tarnavimo laiką.

Aprašymai :

1. Šis produktas priklauso fitneso įranga, gali būti naudojamos kūno fitneso, sveikatos, masažas, ir kt.Ji gali būti naudojama namuose arba bet kuriuo metu, labai praktiškas.

2. Šis produktas yra paprasta naudoti, efektyvus ir saugus, jokio šalutinio poveikio, nereikia pradurti odą akupunktūra, kurie yra geros sveikatos skatinimo.

Techniniai duomenys :

Spalva: sidabrinė

Dydis: 180*30*30 mm

Medžiaga: plastikas, pridėjus cinko lydinys

Baterijos: 1 * AA baterijos (neįtraukta)

Pakuotė:

1 x Elektroninis Akupunktūra Pen

1 x rutulio formos metalo galvos

1 x turo metalo galvos

1 x taškas tipo metalo galvos

1 x Vartotojo Vadovas

Pastabos :

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: elektroninių akupunktūra rašikliai, profesinės akupunktūra pen, lazerinis žymeklis, lazerio galia, šaltojo lazerio, lazerio rgb, duonos formuotojas, nešiojamų terapija, 360 lazerio lygis, automatinė lygio instrumentas

Panašūs produktai