Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Mini Gręžimo Šlifavimo Nailono Teptukas Poliravimo Poliravimo Diskai 3mm Karka Metalo lenkijos už Dremel Rotacinis Įrankis Priedai Nustatyti 40Pcs

€10.50 €6.71
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Rankas "PASIDARYK pats"
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Tipas: Šlifavimo Blokas
  • Sertifikavimo: CE

Nauja

- +

Logistikos Laiku Aprašymas:

* Jei norite siųsti į JK ir Vokietijoje, galite pasirinkti prancūzų sandėlyje.

* 7-14 dienų, Jungtinėse amerikos valstijose, 7-15 dienų Ispanijoje, 5-12 dienomis Prancūzijoje ir Vokietijoje, ir 3-9 dienomis Jungtinėje Karalystėje.

* Jungtinės amerikos valstijos: USPS yra apie 5 12 dienų, daugiausia 10 dienų

* CA: Iš Kinijos, tai yra atliekama per pardavėjo pristatymas metodas, daugiausia per savo klientų aptarnavimo apie 15 dienų,

* Jungtinė Karalystė, Vokietija: "Hermes" ("Hermes") maždaug nuo 3 iki 8 dienų

* AS: mail apie 5-13 dienų

* ES: CTT-tai apie 5-14 dienų, dauguma jų yra apie 8-10 dienų

* JI: Ji išleido apie 5-15 dienomis ""

* (Konkretaus atvykimo laiko, yra tema logistikos terminą, mes pristatysime jums kaip galima greičiau, būkite kantrūs)

Funkcija

1. 40Pcs Abrazyviniai Poliravimo Varantys Rinkinys Pagamintas iš aukščiausios kokybės pluošto ir geležies rūdos, įskaitant 10vnt Ruda 180Grit, 10vnt Žaliųjų 240Grit, 10vnt Raudona 320Grit, 10vnt Juodųjų 400Grit.

2. Aukščiausios Poliravimo Rezultatus – ELASTINGAS ŠLIFAVIMO, veiksmingai kelią pernelyg dideliam pjovimo ir braižymo ruošinio paviršiaus; Kaip skaidulų susidėvi, naujos šlifavimo rūdos smėlis nuolat susidaro natūraliai, tai SAVARANKIŠKAI GALANDIMO veiksmų numato nuoseklų kokybės apdorojimo apdorojamam.

3. Dimenions - Kotai yra 1/8 colio (3mm), Abrazyviniai Varantys Poliravimo yra 1" skersmens, 25mm Sumaišykite Grit Šlifavimo-Poliravimo Poliravimo Diskai.Pagamintos iš neaustinės nailono pluošto suleidžiama su aliuminio oksido žvyro.Lapai smulkūs, satino apdaila metalų.

4. Buff ratai leidžia pasiekti tolygų, vienodą apdaila ir prisitaikomumas prie netinkamų paviršių su minimaliomis tepamas.Puikiai tinka visų tipų išsamiai dirbti tiek kietos ir subtilus medžiagų.

5 .Platus Applicstion - Tinkamas valymas metalo paviršių, šlifavimas, dulkių, šerpetų pašalinimas, poliravimas, išpardavimas likučių, pašalinti oksidas, tuo Tarpu jie puikiai tinka poliravimo papuošalų ar kitų metalų darbo reikmėms.jie gali būti naudojami su dremel " įrankį, tinka rotay įrankius, mėsmalės ir kt.

dydis:

* Strypo skersmuo: 3 mm/ 1/8 colio

* Šepečių skersmuo: 25 mm (1 colis

* Ilgis: 46 mm/ 1.8 colių

* Kiekis: 40 vienetų, kiekvieno smėlis 10vnt.

Žymos: dremel poliravimas poliravimo rato, dremel medienos, dramel papuošalai, aksesuarai, dremel mini, dremel priedai įrankių rinkinys, lenkijos varantys, didelis stiklo poliravimo rato, minimalus dremel priedai, teptuku gręžimo, rotacinis pamačiau

Panašūs produktai