Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Vėjo Suktuko Atspindintis Paukščių Repeller Vėjo Malūnas Sodas, Dekoratyviniai Vėjo Malūnas Atspindintis Pinwheel Lauko Paukščių Gąsdinimo Įranga

€2.77 €1.80
  • dydis: 7.5 x 2.75 x 18.5 in
  • Medžiaga: Plastikiniai, netoksiški plastikiniai
  • Temos: Kraštovaizdžio
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Parama: Drop Laivyba/ Didmeninės
  • Pavadinimas: Šviesą Atspindinčios Pinwheel
  • Modelio Numeris: Paukščių Repeller Pinwheel

Nauja

- +

Specifikacija:

Medžiaga: netoksiški plastikiniai

Dydis-apie 7.5 x 2.75 x 18,5 colių kiekviena

Pakavimo Sąrašas:

1 x Atspindintis Pinwheel

Ypatybė:

1. 1 pakelis Atspindintis Pinwheels: Savo vaizdo atspindintis dekoratyvinių pinwheel naudoja vėjo judesio ir šviesos atspindžių išlaikyti paukščių toli atvykstantiems iš bet kurio kampo. 1 pakelis blizga atspindintis Mylar pinwheels gali suktis lengvai vėjas, apsaugo jūsų sode, ūkyje, ir vejai, kuriant šviesią flash, kad atstumia paukščių.

2. Humanitarinės Sprendimus: sidabrinė Mylar pinwheel yra pagamintas iš saugių, netoksiškų plastiko medžiagos, kad nebus padaryta žalos aplinkai ir gyvūnams.Vietoj to, bauginantis ir pakenkti paukščių, mūsų paukščių repeller pinwheel prietaiso humaniškai gąsdina juos toli atspindi vaizdo šviesos.

3. Sodo Puošmena: sodo suktuko pinwheel yra apie 18.5 colių didelės, kad pakankamai pritraukti dėmesį paukščiai iš tolo.Jie yra labai gražus, kaip jos nugara į vėją, ir atspindi saulės šviesą.Šie suktukai darbas kaip ir bet kuris kitas holografinis panika juosta ar panika juostos, bet jie taip pat yra elegantiškas, be savo sodo.

4. Lengva Įdiegti: Lengvai mount šių paukščių blinder repeller pin ratų apie savo rajoną su tiesioginių saulės spindulių ir vėjas veiksmingai naudoti.Kiekvienas iš jų ateina su patvarus stick lazdele kurios gali atsispirti stiprūs vėjai.

5. Plačiai Naudoti: paukštis-atspindi pinwheel yra ir praktiška, ir dekoratyvūs.Jis gali būti naudojamas žemės ūkio naudmenų apsaugoti ryžių ir daržovių, arba pakabinti ant medžių vaisių, arba vynuogių, plačiai naudoti daržai, sodai, klėtis, medžiai.Apsaugo jūsų sodai, langai, sodas, klėtis, augalai, laivų ar automobilių nuo paukščių, kad jūsų namas, kiemas, veja, tvenkinys ar dar gražesnė.Į pinwheels taip pat gali būti naudojamas kaip juokinga žaislai vaikams.

Pastaba:

1. Dydis išmatuotas rankiniu būdu, prašome leisti šiek tiek tolerancijos.

2. Į pinwheels repeller atšvaitais, jums gauti yra nesurinkti, prašome surinkti gavus.

3. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

Žymos: metalo vėjo suktuko lauko, galios vėjo, sodo paukštidę, mini augalų puodą, sodo srityje, w vėjo malūnas, star vėjo suktuko, metalo stendai grimzlė jūrinės žvejybos masalas, elmo lėlių, figurin

Panašūs produktai