Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Didelis Bento Pietūs Dėžutė su 5 Kamerų, Sandarus Pietūs Konteineriai su Nuimama Nerūdijančio Plieno Lovelis Suaugusiems, On-the-Go

€3.37
  • Spalva: juoda
  • Svoris: 0.32kg, 32.9 Ounces
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Dydis: 11.8 x 9.4 x 2.4 cm
  • Formos: Rectangle, Stačiakampio formos
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno, 304 nerūdijantis plienas+PP
  • Prekės Pavadinimas: Blite

Nauja

- +

Didelis Bento Pietūs Dėžutė su 5 Kamerų, Sandarus Pietūs Konteineriai su Nuimama Nerūdijančio Plieno Lovelis Suaugusiems, On-the-Go Valgio ir Užkandžių Pakuotės (Juoda)

Pietūs maišą neįskaičiuotos.

SKYRELIO SANDARUS TECHNOLOGIJA: Kiekviename skyriuje yra uždaryta atskirai, siekiant išlaikyti patiekalų ir užkandžių, šviežių ir netvarka-nemokamai.Jums nereikės nerimauti apie išsiliejimus ir lašų į savo automobilį, savo darbo stalo, ar kur.

Labai DIDELIS TALPA: 11.8*9.4*2.4 tam, 1600ml, 5 kamerų, suteikia puikus būdas pakuotėje įvairūs, gerai subalansuota pietūs kelyje.Didžiausia kameros (6*3.9) idealiai tinka sumuštinį.PANAŠAUS DYDŽIO, kaip " MacBook Pro 13.3, idealiai tinka suaugusiems ir paaugliams (rekomenduojamas amžius nuo 12).

SAUGUS ir SVEIKAS MEDŽIAGA: Pagaminti iš 18/8 maisto kokybės nerūdijančio plieno, PP5 maisto klasės medžiaga ir BPA free sandariai dangčiu.Jis yra gerai antspaudas, patvarus ir ilgalaikis.Saugus naudoti kasdien.Indaplovė ir Šaldiklyje saugus, mikrobangų ne.Mes rekomenduojame rankų plovimas dangtį, kad išlaikyti savo sandariai ir nepralaidi vandeniui sandarinimo sistema.

IZOLIUOTI PIETŪS MAIŠĄ ĮTRAUKTA: individualų užtrauktukas maišelis skirtas lengva vežti ir saugoti.Jis yra lengvai nuvalykite švarus ir tinka darbe, mokykloje, kelionių, iškylų ir pan.Šis lagaminas taip pat padeda bento box palaikyti jo temperatūrą.

DĖMESIO: Prašome paspauskite dangtelį švelniai prieš apimantis vykdyti oro, tada pritvirtinkite spynos, daugiau uždarytas.Liftas pusę silicio ventiliacijos plug pirmą kartą, prieš atidarydami dangtį spaudai bako slėgis viduje.

Žymos: bento dėžutės totoro, lauke pietūs, pietūs, nerūdijančio plieno bento silicio, nerūdijančio plieno šilumos bento, nerūdijančio plieno bento sidabrinė, bento dėžutės kawaii, bento dėžutės pietūs, dėžutės maisto, vaiko nerūdijančio plieno bento

Panašūs produktai