Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

6PCS Mobiliųjų Žaidimų Valdiklis Piršto Mova Rinkiniai, Stabdžių-Prakaito Daugkartinio naudojimo Sweatproof Kvėpuojantis Visą Paspauskite Sn Piršto Nustatyti PUBG

€1.83 €1.10
  • Prekės Pavadinimas: aolion
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nėra

Nauja

- +

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

[Dujų pralaidumas] tai yra patogiau, kai žaisti žaidimus, taigi jums nereikės nerimauti apie tai, ar jūsų rankos ar pirštų yra tvanku.Jie gali padėti jums su jūsų kuria ir šaudymo, ir padaryti, kad jums būtų lengva žaisti.

[Izoliacija Vertus Khan] Šis pirštas nustatyti gali izoliuoti vertus, prakaito ir sn kontaktų, non-slip, anti-lašas, aliejus-įrodymas, anti-pirštų atspaudų, gali pagerinti savo žaidimą jaustis ir išvengti klaidų.

[Jautrus operacijų] Veiklos jautrumas, kurios padės jums pagerinti žaidimo patirties.

[Lengvas ir Kompaktiškas] Kompaktiškas ir lengvas, jį nešiotis bet kur, bet kada, bet kur.Lengva naudoti, jokių įrankių ar tvarkyklių, reikalingų.

[Suderinamumo] Šių mobilųjį žaidimą piršto mova palaiko beveik visus žaidimus ant "Android" arba " iOS " telefonai, įskaitant PUBG, Taisyklių Išgyventi, Peiliai ir tt.

Medžiaga:Audinys

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

6 * Žaidimas pirštu lovelė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: žaidimas pirštinės, automatinis slėgio kontrolės vandens siurblys, telefonas pubg mobile, klaviatūros ps4, žaidimas ps2, pirštu pubg, mate pro vr 20, plonas piršto mova, gamepad pubg, pubg interjero priedai

Panašūs produktai